Wat te doen in New Jersey

22/07/2021
|
104
New Jersey bezienswaardigheden

De meesten van ons hebben vast wel gehoord van de Jersey Shore, een badplaats in de staat New Jersey nabij New York. Wellicht niet de eerste keuze van vakantiebestemmingen voor ons als Europeanen. Maar naast zon, zee en strand heeft New Jersey een tal bezienswaardigheden die ook voor een korte uitstap vanuit New York zeer de moeite waard zijn. Lees daarom snel verder voor de leukste New Jersey bezienswaardigheden.

Cape May-vuurtoren

Voor een verbluffend uitzicht over de Delaware Bay, Atlantische Oceaan én de omliggende natuurpaden van Cape May Point State Park en Cape May Point Borough moet je bij de vuurtoren van Cape May zijn. Beklim hier de 199 treden van de originele, gietijzeren wenteltrap naar de top van deze vuurtoren uit 1859. Beschreven panelen op het terrein, aan de basis en tijdens de klim vertellen de verhalen over Lighthouse Keepers, de omgeving en het gebruik van de vuurtoren. Tot de dag van vandaag functioneert de vuurtoren nog altijd als actief hulpmiddel bij de navigatie van schepen.

Howling Woods Farm

Eén van de andere New Jersey bezienswaardigheden is de Howling Woods Farm. Deze ‘boerderij’ is gelegen in Jackson Township en is bedoeld om het publiek leerervaringen te bieden met betrekking tot wolven en wolfhonden. De openbare liefdadigheidsinstelling is met hun dieren ook vaker te vinden op evenementen in de staat New Jersey.

Gerelateerd nieuws  Fotografie in Amsterdam

Battleship New Jersey

Het Battleship New Jersey Museum & Memorial wordt beschouwd als een van de beste musea in de staat en dient als één van de vermakelijkste New Jersey bezienswaardigheden voor jong en oud. Tijdens de tourroute word je in de tentoonstelling geplaatst en zie je talloze exposities van artefacten uit het verleden van het grote slagschip. Ga bijvoorbeeld in de stoel zitten waaruit admiraal Halsey het bevel voerde over het slagschip en de vijfde vloot. Strek je uit op een van de kooien waar de matrozen op sliepen. Of klim in de 16-inch geschutskoepel en leer hoe de projectielen werden geladen. Om deze reden wordt het museum ook gezien als één van de meest interactieve Amerikaanse oorlogsschipmusea.

Recent

Batterijen voor duurzame energie

04/12/2023

Waarom een wellness tuin een toevoeging is aan je woning

04/12/2023

Belang van huidverzorging en make-up voor een perfecte look

21/11/2023

Belangrijke tips voor het installeren van je tv

21/11/2023

De ongeziene reis van grofvuil: een stap verder in duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Hoe zorg je ervoor dat je nagels er verzorgd uitzien?

|
Lifestyle

Leuke duurzame cadeau tips

|
Algemeen, Lifestyle

Waarom je minder tijd op social media zou moeten doorbrengen

|
Lifestyle

Manieren om je concentratie te verbeteren

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2023
hello world!