Een online moordspel

31/01/2021
|
192

Moordspel is een ontzettend leuk spel om met je vrienden te spelen. Alleen is het niet echt corona proof en kun je het in deze tijd niet of nauwelijks spelen. Gelukkig kun je door een aantal aanpassingen het mogelijk maken om moordspel te spelen met je familie of vrienden zonder hierbij de coronaregels te overtreden.

Wat is moordspel?

Bij het spel moordspel wordt er een moord gepleegd. Samen met je team moet je het mysterie oplossen en uiteindelijk de dader aanwijzen. De moordenaar bevindt zich gedurende het gehele spel onder jullie. Dat betekent dat een van jullie niet eerlijk is met de antwoorden of zelfs het spel manipuleert. Door goed op elkaar te letten en doordachte vragen te stellen kan het mysterie uiteindelijk worden opgelost.

Hoe speel je het spel?

Om het mysterie op te kunnen lossen heeft iedereen bij moordspel zijn eigen taken en expertises. Zo zal een iemand zich bezig houden met locaties waar de dader is geweest en zal een ander zich bezig houden met de contacten die de dader heeft gehad. Tijdens het spel zullen er ook nieuwe aanwijzingen beschikbaar komen door een bepaald systeem. Dit systeem, intranet, geeft meer informatie weer over de moord en de dader. Het doel is uiteindelijk om de moordenaar te ontmaskeren voordat het te laat is.

Gerelateerd nieuws  Zo bereid je een ideale tapas avond voor

Moord spellen online en offline

Moord spellen kun je op twee manieren spelen, online en offline. Beide manieren hebben hun eigen voor- en nadelen. Bij beide manieren zal het spel ook anders verlopen en is er dus geen tactiek te vinden die ervoor zorgt dat je direct weet wie de moordenaar is. Dit specifieke kenmerk maakt het spelen van moord spellen net zo leuk. Het is nooit duidelijk wat er gaat gebeuren en wat de uitkomst is.

Recent

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

13/05/2024

Verhuizen zonder stress? Het kan!

09/05/2024

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

06/05/2024

Meer in deze categorie

Tips voor een zelfverzekerde look op feestjes

|
Lifestyle

De spirituele betekenissen van trouwringen en hun ontwerpen

|
Lifestyle

Ken je deze sporten al?

|
Lifestyle

Een leerzaam dagje Den Haag met de klas

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!