Oud worden met een hoge levenskwaliteit? 

18/07/2022
|
138
letselschade-advocaat-Rotterdam

Het is een wens van veel mensen om oud te worden. Tenminste: in goede gezondheid met een hoge kwaliteit van leven zowel fysiek als emotioneel. Wil jij ook gezond en gelukkig oud worden? Dan heb je dat voor een deel zelf in de hand. Natuurlijk zijn er altijd dingen waar je geen controle over hebt, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het zinloos is om niet zelf te werken aan een lang gezond en gelukkig leven, toch? 

Je bent de placebo 

Joe Dispenza, heeft er een boek over geschreven: over hoe je zelf je eigen placebo kan zijn. Daarmee doelt hij op het zelf genezend vermogen van je lichaam. Iedereen kent wel het placebo-effect, maar het omgekeerde is ook het geval. Zo kan de geest je (iets) beter maken als je het gevoel hebt dat iets werkt, maar ook zieker als je denkt dat iets je ziek maakt of dat je al ziek bent en iets hebt. Dit placebo-effect is een effect dat je met je mind ook kan stimuleren. Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens op bijvoorbeeld op YouTube wat filmpjes van deze bevlogen man. 

Gezonde verstand 

Eigenlijk weten we natuurlijk allang wat je nodig hebt om oud, gezond en gelukkig te zijn. Gezond eten, goed slapen, voldoende bewegen, genieten van de natuur en ook goed kunnen omgaan met stress. Wat nog wel een mogelijk extra kan zijn: met proefdieren onderzoek bleek dat bij proefdieren Alzheimer tegengegaan met intermitted fasting. Dus als je iets extra's wil doen: ga, wel als je dit gezond kunt doen, soms vasten. Moeite om het toe te passen? Lees dan bijvoorbeeld het artikel over hoe je wel anders gaat eten

Gerelateerd nieuws  Een verbetering in je bloedcirculatie aanbrengen

Rotterdam-letselschade-advocaat

Letselschade advocaat Rotterdam 

Loopt het leven toch anders en krijg je bijvoorbeeld letsel door toedoen van een ander? Dan is het slim om zo goed mogelijk met de omstandigheden om te gaan. Een letselschade advocaat in Rotterdam, ziet regelmatig hoe het leven met mensen andere plannen maakt. Het hoeft niet alleen om een ongeluk te gaan, het kan ook zijn dat er sprake is van een medische fout of mishandeling. Denk goed aan je eigen welzijn is het advies van de letselschade advocaat in Rotterdam: zowel fysiek, lichamelijk als financieel. Een goede letselschade advocaat in Rotterdam kan je bijvoorbeeld bij het stuk financieel helpen. 

Recent

Batterijen voor duurzame energie

04/12/2023

Waarom een wellness tuin een toevoeging is aan je woning

04/12/2023

Belang van huidverzorging en make-up voor een perfecte look

21/11/2023

Belangrijke tips voor het installeren van je tv

21/11/2023

De ongeziene reis van grofvuil: een stap verder in duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Hoe zorg je goed voor je darmen?

|
Gezondheid

Wat kun je doen tegen veroudering rondom je mond en lippen?

|
Diensten, Gezondheid

Waarom zou ik naar de sportschool gaan?

|
Gezondheid, Lifestyle

Manieren om gezonder te leven

|
Gezondheid
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2023
hello world!