Goede voornemens voor het nieuwe jaar

08/01/2023
|
224
goede sport bh

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Het begin van een nieuw jaar, en zo ook een begin voor nieuwe kansen om aan je voornemens te beginnen. Niet meer uitstellen, maar gewoon beginnen! De een gaat voor meer sporten en de ander misschien voor wat minder. Schrijf jouw voornemens op en wacht niet op morgen om te beginnen, maar start vandaag!

Levensstijl aanpassen

Buiten meer sparen, iets nieuwe leren en meer tijd voor je vrienden maken, willen veel mensen beginnen hun levensstijl aan te passen. Dit kan door bijvoorbeeld te stoppen met roken, gezonder te eten, meer te bewegen maar ook een goede nachtrust is belangrijk. Om er weer goed tegenaan te gaan heb je ongeveer 7 tot 8 uur slaap nodig. Zo kun je ook het optimale uit je dag halen om meer energie te hebben om je doelen te bereiken.

goede voornemens nieuwe jaar

Sporten

Sporten en gezond afvallen is een van de meest voorkomende voornemens en wellicht ook die van jou. Het blijkt dat mannen meer spiermassa willen opbouwen en vrouwen meer willen afvallen. Het enige wat je nodig hebt als vrouw zijnde is een goede sport bh en een voedingsschema om aan de slag te gaan. Voor de mannen is om te beginnen 3x per week sporten een goede start.

Gerelateerd nieuws  Een online moordspel

Volhouden

Volhouden, dat is bij sommigen nog wel een dingetje. Het begin dat gaat meestal wel goed, maar na een tijd merk je wel dat de meeste mensen toch opgeven en geen motivatie meer hebben om hun doelen te behalen. Na een half jaar vallen sommige mensen terug in hun oude gewoontes, wat heel normaal kan zijn door onbewust gedrag omdat je gewend bent om bepaalde dingen automatisch te doen.

Tips om je voornemens vol te houden

Stap voor stap beginnen is het beste wat je kan doen. Werk uit wat je wilt bereiken, hoe je het wilt gaan bereiken en wanneer. Bereid je ook voor dat het ook eens een dagje tegen kan zitten en het niet altijd goed kan gaan, zulke dagen moet je gewoon accepteren en de volgende dag weer het beste ervan maken. Je mag jezelf ook belonen wanneer je wel iets goeds hebt gedaan en een bepaald punt hebt bereikt. Dit maakt het proces om het langer vol te houden makkelijker. Neem ook de tijd om bij een bepaald punt te reflecteren op waar je was en waar je nu staat.

 

Recent

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

13/05/2024

Verhuizen zonder stress? Het kan!

09/05/2024

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

06/05/2024

Meer in deze categorie

Tips voor een zelfverzekerde look op feestjes

|
Lifestyle

De spirituele betekenissen van trouwringen en hun ontwerpen

|
Lifestyle

Ken je deze sporten al?

|
Lifestyle

Een leerzaam dagje Den Haag met de klas

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!