All you can eat of toch liever a la carte

20/07/2022
|
302
restaurant a la carte

Heb je zin om gezellig te gaan uiteten? Dan heb je altijd een ruime keuze. Onder andere bij de soort gerechten waar je uit kan kiezen bestaat veel keuze , maar ook het soort restaurant en het soort eten geeft je veel keuze. Ook de soort gelegenheid kan hiervan invloed op zijn. Ga je bijvoorbeeld op date? Dan is een leuk klein restaurantje natuurlijk een betere keuze dan een all you can eat vreetschuur. In dat kleinere restaurantje heb je minder keuze en zul je a la carte moeten kiezen, maar heb je wel een gezelligere sfeer.

Het verschil tussen de twee

Eigenlijk is het verschil tussen deze twee heel simpel. De ene bestaat uit de mogelijkheid om onbeperkt te eten, terwijl de andere bestaat uit het kiezen van een of meerdere gerechten via een menu kaart. Het verschil tussen all you can eat en a la carte is ook te merken aan de prijs. All you can eat is meestal redelijk goedkoop en je krijgt er heel veel eten voor terug. Sterker nog, meestal betaal je max 35 euro om 2uur of langer onbeperkt in het restaurant te eten. Bij a la carte ben je al snel 25 tot 30 euro kwijt voor alleen een hoofdgerecht en afhankelijk van het soort restaurant kan dit ook nog eens te weinig zijn om de honger te stillen. Wel heb je bij a la carte doorgaans lekkerdere en vooral luxere gerechten.

Gerelateerd nieuws  Een leerzaam dagje Den Haag met de klas

Waar kies je voor?

Voor welke van de twee soorten restaurants je kiest, is helemaal afhankelijk van je eigen keuze. Hou je bijvoorbeeld van eten in een restaurant en heb je noot last van gigantische honger? Dan is a la carte de betere optie. Hier heb je namelijk de keuze uit een bepaald aantal soorten gerechten, die allemaal vers gemaakt zijn en vol smaak zitten. Heb je hier geen behoefte aan en wil je liever met vrienden veel eten en drinken? dan is een all you can eat restaurant een beter idee. Hier kun je je helemaal volstoppen met veel verschillende soorten voedsel en wel en voldaan het restaurant verlaten.

 

Recent

Mooie feestzalen in Limburg

21/06/2024

Prematuurkleding: alles wat je moet weten

12/06/2024

De leukste woonprogramma's op tv

05/06/2024

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Meer in deze categorie

Mooie feestzalen in Limburg

|
Lifestyle

Prematuurkleding: alles wat je moet weten

|
Gezondheid

Tips voor een zelfverzekerde look op feestjes

|
Lifestyle

De basis van een gezonde levensstijl

|
Gezondheid
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!