All you can eat of toch liever a la carte

20/07/2022
|
77
restaurant a la carte

Heb je zin om gezellig te gaan uiteten? Dan heb je altijd een ruime keuze. Onder andere bij de soort gerechten waar je uit kan kiezen bestaat veel keuze , maar ook het soort restaurant en het soort eten geeft je veel keuze. Ook de soort gelegenheid kan hiervan invloed op zijn. Ga je bijvoorbeeld op date? Dan is een leuk klein restaurantje natuurlijk een betere keuze dan een all you can eat vreetschuur. In dat kleinere restaurantje heb je minder keuze en zul je a la carte moeten kiezen, maar heb je wel een gezelligere sfeer.

Het verschil tussen de twee

Eigenlijk is het verschil tussen deze twee heel simpel. De ene bestaat uit de mogelijkheid om onbeperkt te eten, terwijl de andere bestaat uit het kiezen van een of meerdere gerechten via een menu kaart. Het verschil tussen all you can eat en a la carte is ook te merken aan de prijs. All you can eat is meestal redelijk goedkoop en je krijgt er heel veel eten voor terug. Sterker nog, meestal betaal je max 35 euro om 2uur of langer onbeperkt in het restaurant te eten. Bij a la carte ben je al snel 25 tot 30 euro kwijt voor alleen een hoofdgerecht en afhankelijk van het soort restaurant kan dit ook nog eens te weinig zijn om de honger te stillen. Wel heb je bij a la carte doorgaans lekkerdere en vooral luxere gerechten.

Gerelateerd nieuws  Dingen die je niet mag vergeten in je schooltas

Waar kies je voor?

Voor welke van de twee soorten restaurants je kiest, is helemaal afhankelijk van je eigen keuze. Hou je bijvoorbeeld van eten in een restaurant en heb je noot last van gigantische honger? Dan is a la carte de betere optie. Hier heb je namelijk de keuze uit een bepaald aantal soorten gerechten, die allemaal vers gemaakt zijn en vol smaak zitten. Heb je hier geen behoefte aan en wil je liever met vrienden veel eten en drinken? dan is een all you can eat restaurant een beter idee. Hier kun je je helemaal volstoppen met veel verschillende soorten voedsel en wel en voldaan het restaurant verlaten.

 

Recent

Hoe zorg je ervoor dat je nagels er verzorgd uitzien?

22/09/2023

Zo pak je een carrièreswitch aan

07/09/2023

Welke studie past het beste bij je?

29/08/2023

Gids voor een meertalige klantenservice

21/08/2023

Leuke duurzame cadeau tips

11/08/2023

Meer in deze categorie

Hoe zorg je ervoor dat je nagels er verzorgd uitzien?

|
Lifestyle

Leuke duurzame cadeau tips

|
Algemeen, Lifestyle

Waarom je minder tijd op social media zou moeten doorbrengen

|
Lifestyle

Manieren om je concentratie te verbeteren

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2023
hello world!