Wat kun je doen tegen veroudering rondom je mond en lippen?

07/02/2023
|
371
Microneedling lippen

‘Mooi oud worden’, dat gezegde kennen we wel. Maar hoe kunnen we  veroudering vertragen of zelfs tegengaan? Vaak zie je bij veroudering gebrek aan vocht rondom mond en lippen, en dat veroorzaakt rimpels. Ook neemt het volume van de lippen af bij veroudering. Om deze problemen te verhelpen zou er microneedling rondom de lippen kunnen worden toegepast.

Wat wordt er gedaan bij microneedling?

Microneedling is een huidbehandeling, waarbij kleine ‘beschadigingen’ in de huid worden gemaakt. Er wordt bij deze behandeling gebruikt gemaakt van een speciale ‘Dermapen’. De dermapen heeft zeer fijne naaltjes. Deze naaltjes maken minuscule gaatjes in de huid en zorgen voor lichte ‘beschadigingen’ in de lederhuid. Hierdoor neemt de aanmaak van collageen en elastine toe en wordt de huid sterker, soepeler en zorgt voor een jonge en frisse uitstraling.

Hoe werkt microneedling voor je lippen?

Een microneedling behandeling voor de lippen werkt in principe hetzelfde als microneedling voor andere zones. Alleen is de bovenste huidlaag van de lippen veel dunner dan een andere gebieden.  Als een microneedling behandeling op of rondom de lippen wordt uitgevoerd, worden de collageen- en elastineproductie geactiveerd. Het resultaat van zo’n behandeling zijn stevige en vollere lippen.

Wat zijn de voordelen van een microneedling behandeling rondom de lippen?

De voordelen van zo’n behandeling zijn;

  • Meer collageen productie à zorgt voor een sterke en soepele huid
  • Meer volume in de lippen à creëert een frissere look
  • De behandeling helpt de lippen hydrateren à gehydrateerde lippen zijn gezonde lippen
  • De behandeling verminderd rimpels à rimpels en lijntjes rondom de lippen worden vervaagd

Is microneedling een veilig alternatief voor cosmetische ingrepen?

Tegenwoordig is de taboe op cosmetische ingrepen langzaam verdwenen. Maar zouden de vrouwen de botox en fillers laten vallen als er een andere manier zou zijn om het gewenste resultaat te krijgen? Microneedling zou zo’n alternatief kunnen zijn. Microneedling rondom de lippen zorgt ervoor dat de lijntjes rondom de lippen vervagen en dat er weer meer volume inkomt, deze behandeling is makkelijk uit te voeren en pijnloos. Fillers daarentegen zorgen voor meer volume van de lippen door middel van injecties met hyaluron. Het ligt er natuurlijk aan wat de klant wil, maar microneedling zou dus een goed alternatief zijn voor botox en fillers.

Gerelateerd nieuws  Waar moet je op letten wanneer je start met fitness?

Het is van belang je lippen goed te verzorgen, wist je dat de zon ook je lippen uitdroogt? Klik op de volgende link om te weten te komen hoe jij je het beste kan beschermen tegen de zon

Recent

Creatieve manieren om reclame te integreren in je interieur

04/04/2024

Alles wat je moet weten over de ziektewet

28/03/2024

Zorgverzekering en mentale gezondheid

27/03/2024

Zo maak je je website optimaal responsive

19/03/2024

Ken je deze sporten al?

16/03/2024

Meer in deze categorie

Alles wat je moet weten over de ziektewet

|
Gezondheid

Zorgverzekering en mentale gezondheid

|
Gezondheid

Hoe maak je een pakkende advertentie?

|
Diensten

Waar voldoet een goede advertentie aan?

|
Diensten
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!