Waarom wonen in Limburg heerlijk is!

21/05/2021
|
283
makelaardij Voerendaal

Wonen in Limburg is een van die dingen die veel mensen niet snel zien gebeuren, maar waarom niet? Limburg staat echt bekend als een onwijs gezellige provincie. De mensen zijn gastvrij en je kan er overheerlijk eten. Je bent bovendien zo in België of Duitsland, hierdoor kan je je al snel ergens anders wanen. Onze Duitse buren hebben grote en leuke steden, zoals Aken en onze Belgische buren hebben Hasselt waar je binnen een uurtje bent. Het Limburgse grensgebied, heeft erg veel opties en het Limburgse landschap is al meer dan genoeg om je over te halen! Hieronder lees je meer over Limburg en waarom het zo heerlijk wonen is volgens een makelaar uit Limburg! Lees dus snel verder.

Het prachtige landschap

We hebben het hierboven al benoemd, maar een van de mooiste dingen van Limburg is het prachtige landschap. Prachtige groene heuvels, veel natuur en elk seizoen heb je een ander beeld van het prachtige Limburgse landschap. Als je een klein beetje fantasie gebruikt kan je, je zelfs in Italië of Frankrijk wanen. Het Limburgse accent helpt ook wel mee om je in het buitenland te wanen.

Het grensgebied

Limburg grenst dus aan België en Duitsland. Je kan heerlijk genieten van de stad aken, waar je goed kan eten en lekker kan shoppen. Je kan binnen een halfuur ook in de Belgische natuurgebieden zijn. Waar je heerlijk kan wandelen en volledig tot rust kan komen. Wil je zien waar de drie landen grenzen dan kan je ook een bezoek brengen aan Vaals. Bij Vaals ligt het drielandenpunt op het hoogste punt van Nederland. Vanaf hier kan je heerlijk uitkijken en kan je zien waar de drie landen kruisen.

Gerelateerd nieuws  Waarom wonen in Limburg?

Makelaardij Voerendaal helpt je met een huis in Limburg

Hebben we je al een beetje kunnen overtuigen om naar Limburg te verhuizen? Makelaardij Voerendaal staat graag tot je dienst om je hierbij te helpen. Voerendaal is een dorpje tussen Heerlen en Valkenburg in. Dit maakt het een prachtige en centrale locatie om te wonen. Makelaardij Voerendaal helpt je met een huis vinden in dit prachtige dorp. Maar ook als je ergens anders in de omgeving van Voerendaal een huis wilt bezichtigen kan makelaardij Voerendaal je hierbij helpen. Het makelaardijbureau in Voerendaal kent de huizenmarkt daar als de achterkant van zijn hand. Met zijn kennis en expertise kan die je helpen om een huis te vinden!

Recent

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

13/05/2024

Verhuizen zonder stress? Het kan!

09/05/2024

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

06/05/2024

Meer in deze categorie

5 tips om je huis te verduurzamen

|
Wonen

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

|
Wonen

Verhuizen zonder stress? Het kan!

|
Diensten

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

|
Diensten
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!