Voor altijd een plaatsje in hart én huis

20/06/2021
|
44
as in glas

Onlangs een dierbare verloren…je partner, een familielid of een vriend/vriendin.  Dit is een moeilijke tijd, een periode van rouwen. Het is moeilijk om iemand los te laten en je draagt hem of haar het liefst zo dicht mogelijk bij je. In deze blog vertellen wij de verschillende opties om deze dierbare op een zo fijn mogelijke manier te kunnen blijven herdenken.

As in glas

De as van een overledene wordt altijd opgeslagen in een urn. Je kunt het uiteraard hierin laten maar je kunt er ook voor kiezen om het te verwerken in bijvoorbeeld een sieraad of een speciaal gemaakte urn. Denk aan een ketting, ring of armband, ze zijn er in verschillende soorten en materialen. Wat ook al een langere tijd wordt gedaan is as in glas bewaren. Deze glazen worden speciaal gemaakt om as in te bewaren. Je kunt dan kiezen uit kant en klare urnen in glas maar vaak kun je ze ook laten maken. Je kunt dan samen met iemand kijken naar het ontwerp en op zoek gaan naar de urn die het beste past. Je kunt het ontwerp laten maken passend bij jouw woning of herinnering, zo is hij of zij altijd dicht bij.

Gerelateerd nieuws  De meest waardevolle investeringen om je vakanties beter te maken

Verschillende opties

Er zijn dus verschillende soorten as in glas. Je kunt kiezen voor een kleine en subtiele urn, zodat je hem goed kunt opbergen en voor jezelf kunt houden. Maar er zijn ook andere opties, je kunt bijvoorbeeld een sierlijke urn creëren en als decoratie gebruiken in je huis als een soort van eerbetoon, het is maar net waar je je zelf prettig genoeg bij voelt. Je kunt de as meestal laten vullen door de persoon die het as in glas maakt maar in de meeste gevallen kunt u dit ook zelf doen. Sommige mensen laten de as ook verwerken in een bepaald product of ontwerp, dit kun je ook nog overwegen. Er zijn veel verschillende opties, mocht je benieuwd zijn kun je dit altijd even navragen bij de persoon zelf.

Recent

Hoe zorg je ervoor dat je nagels er verzorgd uitzien?

22/09/2023

Zo pak je een carrièreswitch aan

07/09/2023

Welke studie past het beste bij je?

29/08/2023

Gids voor een meertalige klantenservice

21/08/2023

Leuke duurzame cadeau tips

11/08/2023

Meer in deze categorie

Hoe zorg je ervoor dat je nagels er verzorgd uitzien?

|
Lifestyle

Leuke duurzame cadeau tips

|
Algemeen, Lifestyle

Waarom je minder tijd op social media zou moeten doorbrengen

|
Lifestyle

Manieren om je concentratie te verbeteren

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2023
hello world!