Voor altijd een plaatsje in hart én huis

20/06/2021
|
171
as in glas

Onlangs een dierbare verloren…je partner, een familielid of een vriend/vriendin.  Dit is een moeilijke tijd, een periode van rouwen. Het is moeilijk om iemand los te laten en je draagt hem of haar het liefst zo dicht mogelijk bij je. In deze blog vertellen wij de verschillende opties om deze dierbare op een zo fijn mogelijke manier te kunnen blijven herdenken.

As in glas

De as van een overledene wordt altijd opgeslagen in een urn. Je kunt het uiteraard hierin laten maar je kunt er ook voor kiezen om het te verwerken in bijvoorbeeld een sieraad of een speciaal gemaakte urn. Denk aan een ketting, ring of armband, ze zijn er in verschillende soorten en materialen. Wat ook al een langere tijd wordt gedaan is as in glas bewaren. Deze glazen worden speciaal gemaakt om as in te bewaren. Je kunt dan kiezen uit kant en klare urnen in glas maar vaak kun je ze ook laten maken. Je kunt dan samen met iemand kijken naar het ontwerp en op zoek gaan naar de urn die het beste past. Je kunt het ontwerp laten maken passend bij jouw woning of herinnering, zo is hij of zij altijd dicht bij.

Gerelateerd nieuws  Tips voor een zelfverzekerde look op feestjes

Verschillende opties

Er zijn dus verschillende soorten as in glas. Je kunt kiezen voor een kleine en subtiele urn, zodat je hem goed kunt opbergen en voor jezelf kunt houden. Maar er zijn ook andere opties, je kunt bijvoorbeeld een sierlijke urn creëren en als decoratie gebruiken in je huis als een soort van eerbetoon, het is maar net waar je je zelf prettig genoeg bij voelt. Je kunt de as meestal laten vullen door de persoon die het as in glas maakt maar in de meeste gevallen kunt u dit ook zelf doen. Sommige mensen laten de as ook verwerken in een bepaald product of ontwerp, dit kun je ook nog overwegen. Er zijn veel verschillende opties, mocht je benieuwd zijn kun je dit altijd even navragen bij de persoon zelf.

Recent

Mooie feestzalen in Limburg

21/06/2024

Prematuurkleding: alles wat je moet weten

12/06/2024

De leukste woonprogramma's op tv

05/06/2024

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Meer in deze categorie

Mooie feestzalen in Limburg

|
Lifestyle

Tips voor een zelfverzekerde look op feestjes

|
Lifestyle

De spirituele betekenissen van trouwringen en hun ontwerpen

|
Lifestyle

Ken je deze sporten al?

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!