Vacatures in Sint Eustatius

01/05/2022
|
232
vacature sint eustatius

Wil je graag eens even weg uit Nederland, maar wil je tegelijkertijd wel werken? Na het werk lekker in de zon liggen of lekker in de zon eten? Dan kun je eens kijken om in het buitenland te gaan wonen en werken. Vaak is dit mogelijk en ook nog op hele mooie plekken. Denk bijvoorbeeld aan het Caribisch gebied. Je kunt gaan werken op een van de eilanden en na het werk nog lekker genieten van de zon. Het fijne aan de Caribische eilanden? Is het in Nederland een feestdag, dan is het dat daar ook. Zo heb je nog de keuze om naar je familie te gaan of niet. Ben je op zoek naar een baan in het buitenland, in het Caribisch gebied en werk je ook nog in de zorg? Goed nieuws, want een vacature in Sint Eustatius staat open en wel meer dan een. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan verder.

Eiland

Werken op Sint Eustatius is ook wel werken in de Oranjestad. De hoofdstad van Sint Eustatius wordt Statia genoemd en betekent Oranjestad. Sint Eustatius is met Bonaire en met Saba onderdeel van de BES-eilanden. Dit zijn eigenlijk drie gemeentes van Nederland. Sint Eustatius staat bekend om de slapende vulkaan en om het groen. Je kunt op dit eiland ook goed hiken. Houd je dus van hiken? Dan kun je er ook nog voor kiezen om dit in je vrije tijd te gaan doen. De mensen op het eiland zijn heel vriendelijk en ongeveer 80% heeft een Nederlandse nationaliteit. Op het eiland wordt dan ook zowel Engels als Nederlands gesproken.

Gerelateerd nieuws  Batterijen voor duurzame energie

Werken

Er staat dus een vacature in Sint Eustatius open. Je gaat dan in dienst bij het ziekenhuis, Queen Beatrix Medical Centre. Dit is het enige ziekenhuis op het eiland, waardoor je al snel een hechte band krijgt met de mensen die er komen. Je moet bovendien ook veel huisbezoeken doen. Mensen zijn er dus heel vriendelijk, dus je kunt er zeker van zijn dat je snel helemaal gewend bent aan het eiland en het werk. Tijdens het werk wordt er veel samengewerkt met andere ziekenhuizen op andere eilanden.

vacature sint eustatius

Recent

Mooie feestzalen in Limburg

21/06/2024

Prematuurkleding: alles wat je moet weten

12/06/2024

De leukste woonprogramma's op tv

05/06/2024

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Meer in deze categorie

De leukste woonprogramma's op tv

|
Algemeen

Hoe kies je de juiste smartphone?

|
Algemeen

Wat houdt een geneeskundestudie in?

|
Algemeen

Knutselen met kinderen: De leukste lente ideeën

|
Algemeen
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!