Goedkope manieren om je badkamer te renoveren

16/10/2020
|
50

De badkamer is één van de duurste kamers in het huis om te renoveren. Alleen keukens zijn vaak nog duurder. Maar om je badkamer te renoveren om hem duurder te laten lijken moet je niet direct een lening aanvragen. In deze blog gaan wij enkele manieren bespreken hoe jij je badkamer kan omtoveren voor zo weinig mogelijk geld.

Maak een zitje

Zorg dat er ergens in je badkamer plek is om te zitten. Zo kun je ervoor zorgen dat je niet alleen een plekje hebt om te zitten, maar ook om je kleren op te leggen terwijl je aan het douchen bent. Een klein krukje is vaak al genoeg en zal voor veel extra gebruikersgemak zorgen.

Zorg voor opslag

Eén van de makkelijkste manieren om je badkamer netter te laten lijken is om ervoor te zorgen dat al je spullen goed opbergt. Zorg dat je de zeep niet zomaar laat liggen maar in een schaaltje legt. Je tandenborstel kan ook in een leuk kopje in plaats van in een oud glas.

Gerelateerd nieuws  De voordelen van online reviews

Vervang je matje

Een goedkope manier om je badkamer als nieuw te laten voelen is door een nieuwe badmat te kopen. Vervang je oude, vervaagd matje bijvoorbeeld door een mooi Turks tapijt. Zo breng je direct wat klasse in je badkamer en deze tapijten houden bovendien een lange tijd. Een Turks of Perzisch tapijt is een manier hoe je wat personaliteit en sofisticatie kunt toevoegen aan je badkamer.

Handdoeken met een monogram

Als er iets is wat mensen aan klasse en luxe laat denken dan zijn dat handdoeken met een monogram. Een monogram kun je makkelijk aan een handdoek toevoegen met een klein beetje naai skills en als je niet weet hoe je dat moet doen zijn er genoeg tutorials online te vinden.

Verander je decor

Er zijn leuke manieren om je badkamer op te fleuren zonder veel geld uit te geven. Zo kun je bijvoorbeeld mooie glasmozaïek kopen die je op de tegels kunt plakken.

Recent

Hoe zorg je ervoor dat je nagels er verzorgd uitzien?

22/09/2023

Zo pak je een carrièreswitch aan

07/09/2023

Welke studie past het beste bij je?

29/08/2023

Gids voor een meertalige klantenservice

21/08/2023

Leuke duurzame cadeau tips

11/08/2023

Meer in deze categorie

Zo pak je een carrièreswitch aan

|
Algemeen

Welke studie past het beste bij je?

|
Algemeen

Leuke duurzame cadeau tips

|
Algemeen, Lifestyle

5 Tips voor het optimaliseren van je website content

|
Algemeen, Diensten
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2023
hello world!