Goedkope manieren om je badkamer te renoveren

16/10/2020
|
176

De badkamer is één van de duurste kamers in het huis om te renoveren. Alleen keukens zijn vaak nog duurder. Maar om je badkamer te renoveren om hem duurder te laten lijken moet je niet direct een lening aanvragen. In deze blog gaan wij enkele manieren bespreken hoe jij je badkamer kan omtoveren voor zo weinig mogelijk geld.

Maak een zitje

Zorg dat er ergens in je badkamer plek is om te zitten. Zo kun je ervoor zorgen dat je niet alleen een plekje hebt om te zitten, maar ook om je kleren op te leggen terwijl je aan het douchen bent. Een klein krukje is vaak al genoeg en zal voor veel extra gebruikersgemak zorgen.

Zorg voor opslag

Eén van de makkelijkste manieren om je badkamer netter te laten lijken is om ervoor te zorgen dat al je spullen goed opbergt. Zorg dat je de zeep niet zomaar laat liggen maar in een schaaltje legt. Je tandenborstel kan ook in een leuk kopje in plaats van in een oud glas.

Gerelateerd nieuws  Belang van kindveiligheid in de verpakkingsindustrie

Vervang je matje

Een goedkope manier om je badkamer als nieuw te laten voelen is door een nieuwe badmat te kopen. Vervang je oude, vervaagd matje bijvoorbeeld door een mooi Turks tapijt. Zo breng je direct wat klasse in je badkamer en deze tapijten houden bovendien een lange tijd. Een Turks of Perzisch tapijt is een manier hoe je wat personaliteit en sofisticatie kunt toevoegen aan je badkamer.

Handdoeken met een monogram

Als er iets is wat mensen aan klasse en luxe laat denken dan zijn dat handdoeken met een monogram. Een monogram kun je makkelijk aan een handdoek toevoegen met een klein beetje naai skills en als je niet weet hoe je dat moet doen zijn er genoeg tutorials online te vinden.

Verander je decor

Er zijn leuke manieren om je badkamer op te fleuren zonder veel geld uit te geven. Zo kun je bijvoorbeeld mooie glasmozaïek kopen die je op de tegels kunt plakken.

Recent

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

13/05/2024

Verhuizen zonder stress? Het kan!

09/05/2024

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

06/05/2024

Meer in deze categorie

Hoe kies je de juiste smartphone?

|
Algemeen

Wat houdt een geneeskundestudie in?

|
Algemeen

Knutselen met kinderen: De leukste lente ideeën

|
Algemeen

Creatieve manieren om reclame te integreren in je interieur

|
Algemeen
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!