Thuisblijven 100% aantrekkelijk maken

20/01/2022
|
244
Out at home

Lockdowns en quarantaines, het lijkt maar door te gaan tot in de eeuwigheid. De eerste paar vakanties dat iedereen thuis moest blijven begonnen mensen te zoeken naar manieren om het thuis fijner te maken. Er werd volop geïnvesteerd in een verbetering van eigen woning. Denk hierbij aan isoleren of aanbouwen. Ook werd er gekeken naar een manier om meer plezier in huis te halen. Plezier én vakantiegevoel, want als eigenwijze Nederlander laten we ons niets afpakken. Liever oplossingsgericht dan zielig thuis gaan zitten toch?

Out at home

Lekker uit maar toch thuis, oftewel out at home. Hoe dan? Nou, zoals altijd eigenlijk. Alles dat zomerse gezelligheid schreeuwt. Zoveel mogelijk mensen uitnodigen binnen het limiet van de maatregelen, een vuurkorf, een zwembad, en vooral de supermarkt leegroven als er ijsjes in de aanbieding zijn voor na de barbecue. Dat is out at home. Extra compleet met een koud drankje in de hangmat en onze blog over de laatste vakantie trends op je telefoon.

Dat beetje extra

Ook een beetje extra moeite doen kan helpen. Waarom niet een keer een kubieke meter aan zand kopen om een klein strandje te maken in eigen tuin. Extra leuk voor bij dat opblaasbadje. Vergeet de sfeerverlichting en de zwoele muziek niet, of misschien zelf een opname van golven die tegen de kust aanslaan. Natuurlijk vindt niemand het heel leuk om verplicht thuis te moeten blijven (uitzonderingen daargelaten) maar met een beetje veerkracht en creativiteit kom je al een heel eind. Bovendien heb je als het goed is met niet op vakantie gaan iets van geld uitgespaard waarmee je leuke dingen kunt veroorloven.

Gerelateerd nieuws  Voor altijd een plaatsje in hart én huis

Genoeg zon

Heb je genoeg zon gehad, dan kun je het binnen ook leuk maken. Nogmaals, vergeet die creativiteit niet. Maak eens een dekenfort waar volwassenen ook in passen. Zorg voor koele drankjes, ga naar buiten om van het water in de buurt te genieten. Koop een nieuwe game console om de veels te hete nachten in je eentje door te komen als dat het beter kan maken. Het is de perfecte tijd om lief voor jezelf te zijn.

In dat laatste zit ook een stukje geluk. Je moet nu eigenlijk harder dan ooit voor je eigen geluk vechten omdat je van buitenaf gelimiteerd wordt. Beweeg genoeg, doe je best om nieuwe contacten te leggen, maar verwen jezelf ook af en toe met iets nieuws als je daar veel behoefte aan hebt. Het is tenslotte niet voor altijd lockdown.

Recent

Mooie feestzalen in Limburg

21/06/2024

Prematuurkleding: alles wat je moet weten

12/06/2024

De leukste woonprogramma's op tv

05/06/2024

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Meer in deze categorie

Mooie feestzalen in Limburg

|
Lifestyle

Verhuizen zonder stress? Het kan!

|
Diensten

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

|
Diensten

Tips voor een zelfverzekerde look op feestjes

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!