Hoe introduceer ik iets spannends bij mijn partner

26/01/2023
|
208
spannends partner

Wanneer je uit de honeymoon fase bent van je relatie dan ervaren veel mensen dan de romantische relaties hun charme verliezen. Het is in deze fase aan jou om je relatie hier door heen te trekken, dit kan je doen door iets nieuws en spannends introduceren. Benieuwd hoe je dit kan doen? En wat je zoal kan introduceren? Lees dan vooral even verder, perfect voor de mensen die willen weten hoe ze iets spannends introduceren bij je partner.

Open het gesprek

Het begint allemaal met je wensen kenbaar maken bij je partner. Daarbij is het ook zeer belangrijk om te luisteren naar de wensen van je partner, in plaats van enkel de jouwe te vertolken. Er zijn twee mensen nodig in een relatie, luister dus ook naar beide! Daarnaast is het wel slim om voorbereid te komen, weet precies wat je wilt wanneer je dat gesprek in gaat. Ben ook bereid om nieuwe dingen te proberen aan de hand van de wensen van je partner.

Wees voorbereid

Zoals we al lichtelijk benoemde: wees goed voorbereid! Weet wat je wel wilt, wat je 100% niet wilt en wat je wellicht wil proberen. Het internet is een wonderlijke plek waar legioenen aan informatie op staat. Daarnaast raden we aan om bij dichte vrienden na te vragen of zij dit al eens gedaan hebben. Anderzijds kan je vragen of ze aanraders hebben wat je wellicht kan proberen. Misschien komen er ideeën op waar je van te voren nooit aan gedacht had!

Gerelateerd nieuws  Tips voor een citytripje naar Zuid-Holland

Ga je voor een andere ingang? Wees voorbereid!

Als een van je voorstellen er voor was om andere mogelijkheden qua penetratie te onderzoeken, dan moet je goed voorbereid zijn. Allereerst raden we aan om gespecialiseerd glijmiddel te halen die speciaal voor die ingang gemaakt is. Daarnaast is het aan te raden om poppers voor beginners in huis te slaan, deze zorgen er voor dat gladde spieren (zoals de kringspier) kunnen relaxen.

Als er andere dingen zijn waar je mee wilt experimenteren, kijk dan eens naar de verschillen tussen HHC en THC!

Recent

Creatieve manieren om reclame te integreren in je interieur

04/04/2024

Alles wat je moet weten over de ziektewet

28/03/2024

Zorgverzekering en mentale gezondheid

27/03/2024

Zo maak je je website optimaal responsive

19/03/2024

Ken je deze sporten al?

16/03/2024

Meer in deze categorie

Ken je deze sporten al?

|
Lifestyle

Een leerzaam dagje Den Haag met de klas

|
Lifestyle

Makkelijke tips die je huis een luxe uitstraling geven

|
Lifestyle, Wonen

Het gebruik van softdrugs in Nederland

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!