Nieuwe manier van ‘schilderen’

25/01/2021
|
179
diamond painting

Tijdens de lockdown raak je als snel verveeld. Zelfs als je iets vind dat je leuk vind om te doen, kun je hier snel op uitgekeken zijn. Iets wat er opkomend is en bovendien leuk om te doen tijdens het thuiszitten is diamond painting. Je zou dit kunnen omschrijven als schilderen op een wel heel speciale manier. In plaats van verf gebruik je steentjes. Omdat de steentjes die je gebruikt op het canvas fijn geslepen zijn hebben ze een bijzonder effect. Deze weerkaatsen namelijk het licht dat erop valt en dit creëert een prachtige glinstering. Een diamond painting als deze zijn op meerdere manieren leuk. Je kunt ze zelfs in je kamer aan de muur hangen of weggeven als cadeau.

Ruim aanbod is verschillende canvassen

Net als bij elke andere activiteit of klus is het van belang dat je alles in huis hebt om aan de slag te kunnen gaan. Je hebt een aantal dingen nodig. Ten eerste kies je een canvas naar keuze. Er zijn verschillende categorieën waar je uit kan kiezen. Categorieën als natuur zijn populair. Voor iemand die op zoek is naar iets speelser heb je ook Disney gerelateerde canvassen. Kortom, er is voor ieder wat wils. Verder moet je nog kiezen welke steentjes je gaat gebruiken. De rondvormige steentjes worden aangeraden aan beginners. Dit komt omdat ze makkelijk plakken en het canvas hierdoor nog steeds grotendeels zichtbaar is. Mensen die al wat meer ervaring hebben met diamond painting kunnen beter de vierkante steentjes gebruiken. Zeker als je waarde hecht aan precies werken. De vierkante steentjes hebben een ander effect dan de ronde steentjes. Deze bedekken het canvas namelijk helemaal.

Gerelateerd nieuws  Een leerzaam dagje Den Haag met de klas

Foto van jezelf

Wil je iets speciaal doen, dan is het misschien leuk om te kiezen voor een gepersonaliseerd canvas. In plaats van een canvas met een standaard afbeelding, kun je er ook voor kiezen om er een persoonlijke afbeelding in te verwerken. Deze painting is wat persoonlijker en een ideale verassing voor een verjaardag of gelegenheid. Alle canvassen zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Recent

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

13/05/2024

Verhuizen zonder stress? Het kan!

09/05/2024

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

06/05/2024

Meer in deze categorie

Tips voor een zelfverzekerde look op feestjes

|
Lifestyle

De spirituele betekenissen van trouwringen en hun ontwerpen

|
Lifestyle

Ken je deze sporten al?

|
Lifestyle

Een leerzaam dagje Den Haag met de klas

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!