Nieuwe manier van ‘schilderen’

25/01/2021
|
98
diamond painting

Tijdens de lockdown raak je als snel verveeld. Zelfs als je iets vind dat je leuk vind om te doen, kun je hier snel op uitgekeken zijn. Iets wat er opkomend is en bovendien leuk om te doen tijdens het thuiszitten is diamond painting. Je zou dit kunnen omschrijven als schilderen op een wel heel speciale manier. In plaats van verf gebruik je steentjes. Omdat de steentjes die je gebruikt op het canvas fijn geslepen zijn hebben ze een bijzonder effect. Deze weerkaatsen namelijk het licht dat erop valt en dit creëert een prachtige glinstering. Een diamond painting als deze zijn op meerdere manieren leuk. Je kunt ze zelfs in je kamer aan de muur hangen of weggeven als cadeau.

Ruim aanbod is verschillende canvassen

Net als bij elke andere activiteit of klus is het van belang dat je alles in huis hebt om aan de slag te kunnen gaan. Je hebt een aantal dingen nodig. Ten eerste kies je een canvas naar keuze. Er zijn verschillende categorieën waar je uit kan kiezen. Categorieën als natuur zijn populair. Voor iemand die op zoek is naar iets speelser heb je ook Disney gerelateerde canvassen. Kortom, er is voor ieder wat wils. Verder moet je nog kiezen welke steentjes je gaat gebruiken. De rondvormige steentjes worden aangeraden aan beginners. Dit komt omdat ze makkelijk plakken en het canvas hierdoor nog steeds grotendeels zichtbaar is. Mensen die al wat meer ervaring hebben met diamond painting kunnen beter de vierkante steentjes gebruiken. Zeker als je waarde hecht aan precies werken. De vierkante steentjes hebben een ander effect dan de ronde steentjes. Deze bedekken het canvas namelijk helemaal.

Gerelateerd nieuws  Waarom vinden we sieraden zo belangrijk?

Foto van jezelf

Wil je iets speciaal doen, dan is het misschien leuk om te kiezen voor een gepersonaliseerd canvas. In plaats van een canvas met een standaard afbeelding, kun je er ook voor kiezen om er een persoonlijke afbeelding in te verwerken. Deze painting is wat persoonlijker en een ideale verassing voor een verjaardag of gelegenheid. Alle canvassen zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Recent

Batterijen voor duurzame energie

04/12/2023

Waarom een wellness tuin een toevoeging is aan je woning

04/12/2023

Belang van huidverzorging en make-up voor een perfecte look

21/11/2023

Belangrijke tips voor het installeren van je tv

21/11/2023

De ongeziene reis van grofvuil: een stap verder in duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Hoe zorg je ervoor dat je nagels er verzorgd uitzien?

|
Lifestyle

Leuke duurzame cadeau tips

|
Algemeen, Lifestyle

Waarom je minder tijd op social media zou moeten doorbrengen

|
Lifestyle

Manieren om je concentratie te verbeteren

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2023
hello world!