Meer sales op je website

29/09/2022
|
283
CRS-consultans

Veel websites zijn nog altijd gemaakt als een soort visitekaartjes website. Als jij blij bent met je inkomsten en het aantal klanten, is dat helemaal prima. Alleen is dat vaak niet geval. Wil jij meer sales via je website, maar weet je niet hoe je dit voor elkaar krijgt? Dan heb je hier wat tips om wél die gewenste sales te krijgen. 

Genoeg websitebezoekers 

Het is heel erg simpel. Komen er maar zelden mensen op je website? Dan kun je toch ook niet verwachten dat daar sales uit komen? Wil je je bezoekersaantallen verhogen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden zoals: 

  • Linkbuilding. 
  • SEO-teksten schrijven. 
  • Extra landingspagina's schrijven voor bepaalde zoektermen. 
  • Adverteren op Google. 
  • Adverteren op Social media. 
  • Organisch bereik verkrijgen op social media. 

In de praktijk zie je dat mensen moeite hebben om te durven investeren. Het belang van een goede online marketing wordt onderschat. Daarom zie je dat mensen dan vooral blijven bij de bekende weg: een website in de lucht, zelf wat knutselen met teksten en op social media organisch bereik proberen te krijgen. Nu wil dit niet zeggen dat dit zinloos is. Alleen het is wel zo dat als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Een welbekende wijsheid van wetenschapper Einstein. Die nog steeds opgaat. 

Gerelateerd nieuws  Waarom wonen in Limburg heerlijk is!

Onduidelijk aanbod en een slechte usability 

Het komt nog regelmatig voor: een website waarin onduidelijk is voor bezoekers wat er nu precies wordt aangeboden en dan is het qua usability ook nog eens een drama voor een bezoeker om een bepaalde actie te ondernemen op de website. Denk aan bijvoorbeeld slechte invulformulieren. Dit kan veel mensen direct ontmoedigen, terwijl ze misschien heel erg blij zouden zijn met wat jij kunt bieden... 

CRS Consultants 

Het is mogelijk dat er iets rammelt aan je sales strategie, geeft CRS Consultants aan. CRS Consultants: 'Dat zien wij regelmatig voorbijkomen op websites'. Denk ook aan een mogelijk verkeerde aanpak, misschien is een offline benadering ook relevant. Daarnaast kan het zijn dat je een verkeerde tone of voice hebt, die jouw doelgroep gewoon niet aanspreekt. Verder is het mogelijk dat je nog beter moet leren hoe je een goed sales gesprek moet voeren, geeft CRS Consultants aan.   

Recent

Bruiloft in Italië: ver weg of dicht bij?

04/07/2024

Hoe zijn de canarische eilanden ontstaan?

26/06/2024

Mooie feestzalen in Limburg

21/06/2024

Waarom een professionele website hét visitekaartje van je bedrijf is

20/06/2024

Prematuurkleding: alles wat je moet weten

12/06/2024

Meer in deze categorie

Verhuizen zonder stress? Het kan!

|
Diensten

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

|
Diensten

Hoe maak je een pakkende advertentie?

|
Diensten

Waar voldoet een goede advertentie aan?

|
Diensten
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!