Maastricht herkennen maar dan net anders

08/05/2021
|
163
scherm reparatie maastricht

Ben je nog nooit in Maastricht geweest en ben je wel benieuwd naar alles wat deze mooie stad te bieden heeft? Of heb je je simpelweg nog nooit echt verdiept in deze prachtige stad? Dan zijn er veel manieren om kennis te maken met de hoofdstad van Limburg.

 

Tablet rondleiding

Achter een gids aan lopen kan heel leuk zijn omdat het heel persoonlijk is. Toch hebben we allemaal wel al eens tegenover een gids gestaan die niet zo spannend kan vertellen als je verwacht had. Of gewoon veel te lang praat over dingen die jij helemaal niet interessant vindt. Door gebruik te maken van een tablet kun je de rondleiding volledig op eigen tempo volgen. De oninteressante gedeeltes die skip je gewoon. Ben je tussendoor toe aan een pauze? Dan kun je zonder probleem een terrasje pakken hoe lang je zelf wilt. Daarbij kun je zelf je gezelschap uitkiezen en hoef je dus niet met wildvreemde door de stad heen te lopen.

 

Citygames

Citygames zijn een heel nieuw concept. Je kunt verschillende klassieke spellen die iedereen wel kent levensecht spelen. Denk aan spellen zoals Cluedo en Kolonisten van Catan, maar ook nieuwere spellen als Jachtseizoen. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is een app downloaden op je telefoon. De uitleg krijg je dan volledig telefonisch. Er is een spelhost die het spel live begeleid op afstand. Aan het einde wordt er bekend gemaakt wie het spel heeft gewonnen en in gedurende het spel heb je de leukste plekjes van Maastricht ontdekt.

Gerelateerd nieuws  Zo word je leuk oud!

 

Geocashing

Misschien heb je iemand er wel al eens over horen praten: Geocashing. Geocashing is het vinden van een zogenaamde cash door gebruik te maken van een gps-ontvanger. Tegenwoordig heeft elke smartphone een goed gps-signaal, je hoeft hier dus geen extra aankopen voor te doen. Het is dan wel belangrijk dat je telefoon het goed doet en dus geen schade heeft. Deze schade zou ervoor kunnen zorgen dat je gps-signaal slecht is, wat het hele spel zou verpesten.

 

Scherm reparatie Maastricht redder in nood

Wil je een van deze leuke spellen spelen maar is jouw telefoon kapot, dan zou scherm reparatie Maastricht je daarmee kunnen helpen. Scherm reparatie Maastricht kan jouw telefoon binnen no-time weer repareren terwijl je staat te wachten. Zo kun je toch Maastricht ontdekken op een leuke manier!

Recent

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

13/05/2024

Verhuizen zonder stress? Het kan!

09/05/2024

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

06/05/2024

Meer in deze categorie

Tips voor een zelfverzekerde look op feestjes

|
Lifestyle

De spirituele betekenissen van trouwringen en hun ontwerpen

|
Lifestyle

Ken je deze sporten al?

|
Lifestyle

Een leerzaam dagje Den Haag met de klas

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!