Hoe trek je aandacht van je klanten

08/02/2021
|
104

Heb je een winkel maar merk je dat het soms moeizaam gaat om de aandacht van je klanten te trekken? Dan ben je lang niet de enige want veel winkeliers hebben hier doorgaans last van. Dit heeft als gevolg dat het moeilijker wordt om klanten naar een bepaalde afdeling of product te lokken. Het wordt daardoor moeilijker om de klant het product te laten kopen en dus dien je iets anders te verzinnen. Velen maken gebruik van grote uithang borden maar dit werkt ook niet altijd. Daarom gaan wij je in deze blog vertellen wat wel kan helpen.

Zorg ervoor dat het opvalt

Het klinkt logisch toch? Als je iets wilt verkopen zorg je ervoor dat het opvalt en de aandacht van de klant trekt. In de praktijk blijkt dit echter anders in elkaar te zitten en komt het vaker voor dat dit niet wordt toegepast. Hierdoor grijpen veel winkeliers mis en laten ze dus waardevolle kansen liggen. Zonde, want deze kansen bieden volop mogelijkheden en kunnen maximaal benut worden door een paar simpele aanpassingen. Zorg er dus voor dat je een interessant en aantrekkelijk reclamebord gebruikt ter promotie van het product. Verder dien je ervoor te zorgen dat dit op een bepaalde hoogte hangt zodat het goed op valt

Gerelateerd nieuws  5 schoonmaaktips voor je witte sneakers

Maak gebruik van ander reclame materiaal

Alleen maar gebruik maken van houten of plastic reclameborden gaat niet altijd het gewenste resultaat opleveren. Dat is niet vreemd want mensen worden pas echt getriggerd als je gebruik maakt van een originelere manier van reclame maken. Reclameborden worden zo vaak gezien dat ze niet of nauwelijks nog effect hebben. In plaats daarvan kun je kiezen om een product standee te gebruiken, posters op te hangen of zelfs de vloer te versieren met reclame.

Een vloersticker kan een ideaal reclamemateriaal zijn

Het klinkt in eerste opzicht best raar toch? Waarom zou je een vloersticker gebruiken om je product te promoten? Mensen kijken toch nauwelijks naar de grond of niet? Hoewel je misschien denkt dat mensen nauwelijks naar de grond kijken, is het in werkelijkheid toch anders. Veel mensen kijken namelijk naar de grond tijdens het winkelen. Uit verschillende studies is gebleken dat consumenten worden getriggerd door vloerstickers. Je ziet daarom steeds meer dat deze methode van promoten wordt toegepast in supermarkten maar ook andere winkels. Gebruik van een vloersticker kan er dus voor zorgen dat je producten gepromoot worden en meer aandacht krijgen van winkelend publiek.

Recent

Batterijen voor duurzame energie

04/12/2023

Waarom een wellness tuin een toevoeging is aan je woning

04/12/2023

Belang van huidverzorging en make-up voor een perfecte look

21/11/2023

Belangrijke tips voor het installeren van je tv

21/11/2023

De ongeziene reis van grofvuil: een stap verder in duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Waarom een wellness tuin een toevoeging is aan je woning

|
Wonen

Waarom een veranda een toevoeging is aan jouw woning

|
Wonen

Hoe moet je geld verdienen met je zonnepaneel?

|
Wonen

Verhuizen naar het buitenland

|
Wonen
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2023
hello world!