Geld verdienen met je oude games

17/02/2021
|
247
bubble envelopes luchtkussen enveloppen

Iedereen heeft vast nog ergens op zolder een doos liggen met oude games die niemand meer speelt, maar om de een of andere reden nooit hebt weggegooid. Ook al zijn de meeste spellen in waarde gedaald, betekend dat niet dat je er niets meer voor terug kunt krijgen. In deze blog lees je over hoe je de verkoop en verzending van jouw oude games het beste kunt aanpakken.

 

Inruilen van oude spellen

Veel (game)zaken doen aan inruilacties, lever je oude spel in en krijg er cash voor terug. Je kunt vanuit heel Nederland je spullen opsturen naar dit soort zaken. Deze zaken bieden vervolgens jouw game weer aan voor liefhebbers van oude spellen, zij doen het dus doorverkopen. De kans dat zij deze doelgroep bereiken is namelijk veel groter. Wat belangrijk is wanneer je dit wilt doen is dat het spel heelhuids moet aankomen. Je bent zelf verantwoordelijk voor hoe het verzonden wordt en de kosten die hierbij komen kijken. Je hebt altijd het recht om de verkoop te weigeren als het aangeboden bedrag naar jouw mening te laag is, tenzij het spel kapot is aangekomen. Er is daarom namelijk niets vervelender dan bericht krijgen dat het kapot is aangekomen, dan ben je je spel en het geld kwijt.

 

Luchtkussen enveloppen gebruiken voor verzending

Om te voorkomen wordt aangeraden de game(s) zo goed mogelijk in te pakken om te voorkomen dat het beschadigingen oploopt. De makkelijkst en meest aangeraden manier om dit te doen is met luchtkussen enveloppen. De doosjes waarin games verpakt zitten zijn wel bestand tegen een stootje, toch wil je niet dat de verpakking met krassen of deuken aankomt. Luchtkussenenveloppen zijn verkrijgbaar in DVD-, CD-, en A4-formaat. Dat betekent dat je ook grotere voorwerpen zou kunnen versturen, zoals een boek. Luchtkussen enveloppen staan ook bekend als bubble envelopes, deze enveloppen zijn voorzien van een laag bubbeltjesfolie. Bubble envelopes vangen de klappen op.

Gerelateerd nieuws  Welke bruidskleding gaat het worden?

 

Accessoires verpakken in Bubble envelopes

Buiten oude games heb je misschien ook nog oude spelcomputers liggen. Denk oude consoles van Nintendo, XBOX of Playstation. Het zal je verbazen, maar ook hier is nog vraag naar. Het geld dat je hiervoor terug krijgt is afhankelijk van de staat, is het netjes en direct verkoop klaar of moet er nog veel werk aan gedaan worden. Als je erover denkt ook deze ook te verkopen moet je ook goed denken over de manier van verpakken en verzenden. Gebruik eventueel bubbeltjesplastic om de console in te wikkelen en / of als opvulling van de doos. Wel zou je onderdelen als kabels of controllers kunnen verpakken in bubble envelopes voor extra veiligheid. Wil je 100% zeker ervan zijn dat de verzending goed verloopt, kun je het beste zelf naar de gamezaak toe rijden.

Recent

Bruiloft in Italië: ver weg of dicht bij?

04/07/2024

Hoe zijn de canarische eilanden ontstaan?

26/06/2024

Mooie feestzalen in Limburg

21/06/2024

Waarom een professionele website hét visitekaartje van je bedrijf is

20/06/2024

Prematuurkleding: alles wat je moet weten

12/06/2024

Meer in deze categorie

Bruiloft in Italië: ver weg of dicht bij?

|
Lifestyle

Mooie feestzalen in Limburg

|
Lifestyle

Tips voor een zelfverzekerde look op feestjes

|
Lifestyle

De spirituele betekenissen van trouwringen en hun ontwerpen

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!