Een mooie baard of snor? Lees deze tips

30/05/2022
|
67
pomade

Je ziet altijd die mannen met die mooie volle baarden of die geweldige snorren en jij wilt dat ook! Misschien heb je het wel al een aantal keer geprobeerd en het wordt nooit zo mooi en vol zoals bij de andere mannen, of je wordt gek van de jeuk en scheert alles maar weer kort. Nou, als dit het geval is ben je hier aan het juiste adres. Na het lezen van deze blog zal jij een mooie volle baard of een strakke snor kunnen laten groeien!

Volg de 8 weken regel

Als je een mooie baard wilt, zul je deze eerst moeten laten groeien. De eerste 4 weken zijn het moeilijkst dus het is belangrijk om de 8 weken regel in gedachten te houden. Probeer sowieso de eerste 8 weken van de baard af te blijven. Je zult door een periode gaan dat je huid ontzettend gaat jeuken, dit is voor veel mannen het keerpunt. Maar vrees niet, deze periode duurt slechts een week en erna is dat voorbij.

Gerelateerd nieuws  Thuisblijven 100% aantrekkelijk maken

Om een mooie, gezonde en volle baard te krijgen moet de huid ook goed verzorgd worden. Daarom adviseren we om al meteen te beginnen met baardolie. Baardolie is voor de huid van je gezicht en keel en houdt alles soepel en verzorgd.

Na 8 weken

Na 8 weken kun je een keuze gaan maken, laat je het doorgroeien of laat je het trimmen? Als je een lange volle baard wilt hebben dan is het verstandig om het nog even te laten doorgroeien tot je de gewenste dichtheid en lengte hebt.

Als je een verzorgde baard wilt kun je nu langs een trimmer om je baard mooi en verzorgd te laten uitzien.

Wil je een snor? Dan kun jij je snot in model laten brengen en beginnen met pomade te smeren. Pomade is een mengeling van bijenwas en essentiële oliën, waarmee jij je snor in model kunt brengen en ook nog eens heerlijk fris kunt laten ruiken.

Recent

Hoe zorg je ervoor dat je nagels er verzorgd uitzien?

22/09/2023

Zo pak je een carrièreswitch aan

07/09/2023

Welke studie past het beste bij je?

29/08/2023

Gids voor een meertalige klantenservice

21/08/2023

Leuke duurzame cadeau tips

11/08/2023

Meer in deze categorie

Hoe zorg je ervoor dat je nagels er verzorgd uitzien?

|
Lifestyle

Leuke duurzame cadeau tips

|
Algemeen, Lifestyle

Waarom je minder tijd op social media zou moeten doorbrengen

|
Lifestyle

Manieren om je concentratie te verbeteren

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2023
hello world!