Een mooie baard of snor? Lees deze tips

30/05/2022
|
253
pomade

Je ziet altijd die mannen met die mooie volle baarden of die geweldige snorren en jij wilt dat ook! Misschien heb je het wel al een aantal keer geprobeerd en het wordt nooit zo mooi en vol zoals bij de andere mannen, of je wordt gek van de jeuk en scheert alles maar weer kort. Nou, als dit het geval is ben je hier aan het juiste adres. Na het lezen van deze blog zal jij een mooie volle baard of een strakke snor kunnen laten groeien!

Volg de 8 weken regel

Als je een mooie baard wilt, zul je deze eerst moeten laten groeien. De eerste 4 weken zijn het moeilijkst dus het is belangrijk om de 8 weken regel in gedachten te houden. Probeer sowieso de eerste 8 weken van de baard af te blijven. Je zult door een periode gaan dat je huid ontzettend gaat jeuken, dit is voor veel mannen het keerpunt. Maar vrees niet, deze periode duurt slechts een week en erna is dat voorbij.

Gerelateerd nieuws  Wat zijn de verschillen tussen HHC en THC?

Om een mooie, gezonde en volle baard te krijgen moet de huid ook goed verzorgd worden. Daarom adviseren we om al meteen te beginnen met baardolie. Baardolie is voor de huid van je gezicht en keel en houdt alles soepel en verzorgd.

Na 8 weken

Na 8 weken kun je een keuze gaan maken, laat je het doorgroeien of laat je het trimmen? Als je een lange volle baard wilt hebben dan is het verstandig om het nog even te laten doorgroeien tot je de gewenste dichtheid en lengte hebt.

Als je een verzorgde baard wilt kun je nu langs een trimmer om je baard mooi en verzorgd te laten uitzien.

Wil je een snor? Dan kun jij je snot in model laten brengen en beginnen met pomade te smeren. Pomade is een mengeling van bijenwas en essentiële oliën, waarmee jij je snor in model kunt brengen en ook nog eens heerlijk fris kunt laten ruiken.

Recent

Mooie feestzalen in Limburg

21/06/2024

Prematuurkleding: alles wat je moet weten

12/06/2024

De leukste woonprogramma's op tv

05/06/2024

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Meer in deze categorie

Mooie feestzalen in Limburg

|
Lifestyle

Tips voor een zelfverzekerde look op feestjes

|
Lifestyle

De spirituele betekenissen van trouwringen en hun ontwerpen

|
Lifestyle

Ken je deze sporten al?

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!