De prachtige bossen van de Ardennen

13/05/2021
|
240
Wandelroutes Ardennen

De Belgische Ardennen heeft prachtige bossen, dorpen en je kan er heerlijk verdwalen in de vele wandelroutes. Als je een van de wandelroutes in de Ardennen neemt, zal je rust en ontspanning ervaren. De wandelroutes van de Ardennen variëren van pittige wandelroutes door de heuvels of door avontuurlijke gezinsroutes. Er is voor iedereen iets te beleven tijdens een wandelroute door de prachtige bossen van de Belgische Ardennen. Je hebt ook prachtige en romantische valleien, loofbossen en prachtige beekjes en rivieren. In deze blog zal je meer lezen over een aantal wandel routes in de Ardennen. Je zal er kunnen lezen hoelang de routes zijn en waar ze doorheen lopen. Lees hieronder dus snel verder, als je meer wilt weten over de prachtige en avontuurlijke Belgische Ardennen.

De wandelroutes in de Ardennen

De Belgische Ardennen kent veel verschillende wandelroutes. De een is kort en prachtig, terwijl de andere wandelroute lang en avontuurlijk is. Je ziet er prachtige landschappen van dichte bossen tot open weide velden, waar je ook prachtige foto’s kan maken. In de Belgische Ardennen kom je het allemaal tegen. In deze blog zal je een paar verschillende wandelroutes in de Ardennen tegenkomen die noemenswaardig zijn. Als je de Belgische Ardennen bezoekt moet je een van deze wandelroutes bezoeken en bewandelen.

Gerelateerd nieuws  4 tekenen dat je een nieuw vakantieoord nodig hebt

Wandelroute Ninglispo

De Ninglispo wandelroute is zo’n 6 -14 kilometer. De wandelroute loopt door het groene heuvelland van Aywaille in de Ardennen. Door het heuvelland loopt een bergriviertje, waar je de mooiste wandelingen van de Ardennen kan maken. De wandelroute neemt je mee door smalle paden en leid je over boomstam bruggen. Je hebt hier twee verschillende routes de korte zes kilometer lange route en de langere route van 14 kilometer.

Wandelroute Hoëgne

De wandelroute Hoëgne heeft drie verschillende lengtes. Je hebt de 8, 12 of 21 kilometer en deze routes zijn ook gemarkeerd als je gaat wandelen. De Hoëgne wandelroute leidt je door een vallei waar je lekker kan wandelen, klimmen en kan genieten van het uitzichtpunt op 50 meter hoogte. Dit zijn maar een enkele van de vele wandelroutes in de Ardennen. Wil je meer weten over de wandelroutes in de Ardennen. Bekijk dan de website van in de Ardennen

Recent

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

13/05/2024

Verhuizen zonder stress? Het kan!

09/05/2024

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

06/05/2024

Meer in deze categorie

Tips voor een zelfverzekerde look op feestjes

|
Lifestyle

De spirituele betekenissen van trouwringen en hun ontwerpen

|
Lifestyle

Ken je deze sporten al?

|
Lifestyle

Een leerzaam dagje Den Haag met de klas

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!