De geschiedenis van de fitgun

21/04/2021
|
120
massage gun

Binnen een aantal jaar tijd is de fitgun uitgegroeid tot een ware hype onder sporters.  Dit is niet vreemd, want het product is enorm handig, heeft veel meer waarde en zorgt er boevendien voor dat iemand na het sporten ontspannen wordt. Hierdoor wordt dit product nu dan ook veel gekocht en verkocht door verschillende bedrijven. Het product zelf bestaat nog niet zo gek lang en hierdoor is het dus nog vrij nieuw. Omdat we het belangrijk vinden om meer informatie over dit product te delen, hebben we speciaal een blog geschreven over het ontstaan van de fitgun.

Waar is de fitgun ontstaan?

Hoewel de massage gun of fitgun de afgelopen jaren pas populariteit heeft gekregen, bestaat het product zelf al een geruime tijd. In 2008 werd het product namelijk uitgevonden door een chiropractor met de naam: Jason Werseland. Meneer Werseland gebruikte het apparaat voor de behandeling van zijn eigen rugblessure die hij had opgelopen tijdens een verkeersongeluk. Het apparaat voerde druk uit op het spierweefsel door gebruik te maken van kloppende en trillende bewegingen. Dit had tal van voordelen en zorgde onder andere voor een betere revalidatie na een blessure en minder kans op stijve spieren na een workout. Hierdoor ontstond het bedrijf Theragun en dit werd al snel een hit onder de professionele sporters.

Gerelateerd nieuws  Online reclames beginnen te winnen van offline reclames

Hoe is de massage gun terecht gekomen bij de consument?

De afgelopen jaren zijn er een heleboel nieuwe concurrenten bijgekomen die zich bezig houden met het maken van een eigen variant op deze massage gun. Dit doen zij onder andere door het product goedkoper te maken. De originele Theragun kost namelijk ronde 500 dollar terwijl de goedkopere versies slechts €100-€200 kosten. Een massage gun kopen is daardoor veel makkelijker geworden en vooral minder kapitaal intensief.

Waar kan je de massage gun voor gebruiken?

Over het algemeen is de massage gun het beste te gebruiken voor kleine behandelingen. Intensieve en uitgebreide behandelingen aan je lichaam voor het herstellen van spiergroepen, raden we aan om dit over te laten aan een professional. Voor kleine behandelingen kan een massage gun kopen de ideale oplossing zijn en je helpen om van spierpijn af te komen.

Recent

Batterijen voor duurzame energie

04/12/2023

Waarom een wellness tuin een toevoeging is aan je woning

04/12/2023

Belang van huidverzorging en make-up voor een perfecte look

21/11/2023

Belangrijke tips voor het installeren van je tv

21/11/2023

De ongeziene reis van grofvuil: een stap verder in duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Voor- en nadelen van automatisch verpakken

|
Diensten, Technologie

Hoe zorg je ervoor dat je nagels er verzorgd uitzien?

|
Lifestyle

Gids voor een meertalige klantenservice

|
Diensten, Technologie

Leuke duurzame cadeau tips

|
Algemeen, Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2023
hello world!