De crisis van het afgelopen jaar

07/06/2021
|
201
dagvaarding Hugo de jonge

Onze samenleving heeft nu meer dan een jaar geleden kennis mogen maken met de Covid-19-pandemie. Al snel na de aankondiging in maart vorig jaar kwamen al snel de eerste maatregelen. We mochten geen handen meer schudden, moesten afstand houden, vaak de handen wassen en allerlei bedrijven moesten dicht. Kort na deze opgelegde maatregelen konden we al snel zien dat de besmettingen begonnen te stijgen. Het virus werd onze kleine kikkerlandje al snel de baas. De ziekenhuizen lagen vol en allerlei vrijheden werden ons ontnomen. In de zomer kregen we al links en recht wat meer vrijheden terug. De sportscholen, horeca en andere bedrijven mochten weer open en we dachten dat het goed ging. Tot december 2020 toen kregen we een nog strengere lockdown dan we eerst hadden. Alle horecabedrijven, sportscholen en andere bedrijven konden weer dicht en in januari kregen we zelf een avondklok. Hieronder lees je hier meer over.

Beslissing op basis van de PCR-testen

Alle opgelegde maatregelen werden gebaseerd op een ding en dat wat de PCR-test. De uitkomsten van de PCR-testen zijn niet accuraat en kunnen geen onderscheid maken tussen het standaard influenza virus (griep) en het COVID-19 virus. Hierdoor krijgen we erg veel vals positieve uitslagen. Waardoor de uitslagen van deze PCR-testen over de 10.000 waren in december en januari. Om deze reden is ook een initiatief begonnen genaamd Stichting Corona Onderzoek. Stichting Corona Onderzoek heeft veel connecties in alle takken van de samenleving. Zij willen feit van fictie scheiden. Door veel onderzoek zijn ze erachter gekomen dat de PCR-testen alleen geen duidelijk beeld kunnen geven over de COVID-19 besmettingen. En dat het onrechtvaardig is dat de maatregelen op basis van deze tests worden opgelegd. Stichting Corona Onderzoek heeft daarom ook een dagvaarding aan Hugo de Jonge gestuurd.

Gerelateerd nieuws  E-liquids gezonder dan tabak

Dagvaarding aan Hugo de Jonge

In de dagvaarding aan Hugo de Jonge worden sterke twijfels aangetoond over de manier van onze vrijheid ontneming. Samen met allerlei ondernemers, journalisten en PCR deskundige heeft Stichting Corona Onderzoek deze dagvaarding aan Hugo de Jonge gestuurd. Naast de dagvaarding aan Hugo de Jonge helpt Stichting Corona Onderzoek ook allerlei gedupeerde van de opgelegde maatregelen. Denk aan horeca-eigenaren, sportschooleigenaren en andere mensen die door de maatregelen niet normaal hebben kunnen leven.

Recent

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

13/05/2024

Verhuizen zonder stress? Het kan!

09/05/2024

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

06/05/2024

Meer in deze categorie

Verhuizen zonder stress? Het kan!

|
Diensten

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

|
Diensten

De basis van een gezonde levensstijl

|
Gezondheid

Alles wat je moet weten over de ziektewet

|
Gezondheid
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!