De crisis van het afgelopen jaar

07/06/2021
|
107
dagvaarding Hugo de jonge

Onze samenleving heeft nu meer dan een jaar geleden kennis mogen maken met de Covid-19-pandemie. Al snel na de aankondiging in maart vorig jaar kwamen al snel de eerste maatregelen. We mochten geen handen meer schudden, moesten afstand houden, vaak de handen wassen en allerlei bedrijven moesten dicht. Kort na deze opgelegde maatregelen konden we al snel zien dat de besmettingen begonnen te stijgen. Het virus werd onze kleine kikkerlandje al snel de baas. De ziekenhuizen lagen vol en allerlei vrijheden werden ons ontnomen. In de zomer kregen we al links en recht wat meer vrijheden terug. De sportscholen, horeca en andere bedrijven mochten weer open en we dachten dat het goed ging. Tot december 2020 toen kregen we een nog strengere lockdown dan we eerst hadden. Alle horecabedrijven, sportscholen en andere bedrijven konden weer dicht en in januari kregen we zelf een avondklok. Hieronder lees je hier meer over.

Beslissing op basis van de PCR-testen

Alle opgelegde maatregelen werden gebaseerd op een ding en dat wat de PCR-test. De uitkomsten van de PCR-testen zijn niet accuraat en kunnen geen onderscheid maken tussen het standaard influenza virus (griep) en het COVID-19 virus. Hierdoor krijgen we erg veel vals positieve uitslagen. Waardoor de uitslagen van deze PCR-testen over de 10.000 waren in december en januari. Om deze reden is ook een initiatief begonnen genaamd Stichting Corona Onderzoek. Stichting Corona Onderzoek heeft veel connecties in alle takken van de samenleving. Zij willen feit van fictie scheiden. Door veel onderzoek zijn ze erachter gekomen dat de PCR-testen alleen geen duidelijk beeld kunnen geven over de COVID-19 besmettingen. En dat het onrechtvaardig is dat de maatregelen op basis van deze tests worden opgelegd. Stichting Corona Onderzoek heeft daarom ook een dagvaarding aan Hugo de Jonge gestuurd.

Gerelateerd nieuws  Thuisblijven 100% aantrekkelijk maken

Dagvaarding aan Hugo de Jonge

In de dagvaarding aan Hugo de Jonge worden sterke twijfels aangetoond over de manier van onze vrijheid ontneming. Samen met allerlei ondernemers, journalisten en PCR deskundige heeft Stichting Corona Onderzoek deze dagvaarding aan Hugo de Jonge gestuurd. Naast de dagvaarding aan Hugo de Jonge helpt Stichting Corona Onderzoek ook allerlei gedupeerde van de opgelegde maatregelen. Denk aan horeca-eigenaren, sportschooleigenaren en andere mensen die door de maatregelen niet normaal hebben kunnen leven.

Recent

Batterijen voor duurzame energie

04/12/2023

Waarom een wellness tuin een toevoeging is aan je woning

04/12/2023

Belang van huidverzorging en make-up voor een perfecte look

21/11/2023

Belangrijke tips voor het installeren van je tv

21/11/2023

De ongeziene reis van grofvuil: een stap verder in duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Voor- en nadelen van automatisch verpakken

|
Diensten, Technologie

Hoe zorg je goed voor je darmen?

|
Gezondheid

Gids voor een meertalige klantenservice

|
Diensten, Technologie

5 Tips voor het optimaliseren van je website content

|
Algemeen, Diensten
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2023
hello world!