Aziatische meubels in uw interieur

07/02/2023
|
61
Chinees interieur

Aziatische meubels zijn stijlvolle meubels die afkomstig zijn uit landen zoals China, Japan, India en het Midden-Oosten. Ze zijn bekend om hun elegante ontwerpen en prachtige uitvoering, die samen een uniek sfeer creëren in elke ruimte. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en bamboe, evenals het verfijnde gebruik van reliëf, verguldsel en handgemaakte details, zorgt voor de prachtige uitstraling van deze meubels.

Heeft u interesse om Aziatische meubels te kopen, maar weet u niet waar u moet beginnen? In deze blog gaan we het hebben over Indiase en Chinese meubels!

Het verschil

Vaak als iemand de term ‘Aziatisch’ gebruikt dan schat men vaak moeilijk in wat nu het verschil is tussen bepaalde culturen. Bij meubels is dit ook het geval, maar als u al kijkt naar het verschil tussen Indiase en Chinese meubels dan ziet u al meteen een groot contrast. Alhoewel beide landen een ouderwetse stijl hebben vergeleken met westerse interieur stijlen. Zijn er toch grote verschillen.

Chinese meubels

De Chinese meubels vallen door hun felle kleuren iets meer op. De kleur rood komt vaak naar voren en is erg dominant aanwezig. Er zijn een bepaald aantal soorten meubels die vaker voorkomen. U kunt een grote Chinese kast combineren met bepaalde Chinese tv meubels. Dit is een combinatie die erg goed samen gaat. Verder zijn er ook nog middelgrote en hoge kasten, dit worden Chinese bruidskasten genoemd. Als u bepaalde oosterse accessoires wilt matchen met een meubel dan is de Chinese sidetabel hier echt ideaal voor.

Gerelateerd nieuws  Wanneer moet mijn rolluik gerepareerd worden?

Indiase meubels

Indiase meubels hebben een verweerde kleur die helemaal natuurlijk is en door Indiase meubelmakers professioneel is gerestaureerd. Deze vintage uitstraling is typerend voor Indiase meubels.  Door het secure houtsnijwerk en de bestorven kleuren krijgen deze meubels een hele mooie uitstraling. Zowel in een modern of een klassiek interieur past een Indiaas meubelstuk goed erbij! Bepaalde interieurstijlen die goed passen bij Indiase meubels zijn interieurs in Ibiza stijl of een bohemian interieur. Of u nu een modern of antiek interieur heeft, een Indiase meubel zal een exclusieve uitstraling aan uw interieur geven.

Recent

Hoe zorg je ervoor dat je nagels er verzorgd uitzien?

22/09/2023

Zo pak je een carrièreswitch aan

07/09/2023

Welke studie past het beste bij je?

29/08/2023

Gids voor een meertalige klantenservice

21/08/2023

Leuke duurzame cadeau tips

11/08/2023

Meer in deze categorie

Zo pak je een carrièreswitch aan

|
Algemeen

Welke studie past het beste bij je?

|
Algemeen

Leuke duurzame cadeau tips

|
Algemeen, Lifestyle

5 Tips voor het optimaliseren van je website content

|
Algemeen, Diensten
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2023
hello world!