Alternate korting

30/08/2022
|
60
atlernate koning

Alternate is een online detailhandelaar die een ruime keuze aan computers, computeronderdelen, gamingapparatuur en andere elektronicaproducten tegen concurrerende prijzen aanbiedt. Meer over Alternate korting. Alternate.nl is een winkel- en verkoopplatform dat het mogelijk maakt om verschillende soorten elektronica te kopen en te verkopen. Je vindt scherp geprijsde computeronderdelen, computers, gaming apparatuur en andere elektronicaproducten op Alternate.co. Hun prijzen zijn vaak 50% lager op topproducten in vergelijking met andere retailers, zoals Amazon en Newegg.
De webwinkel biedt een grote selectie van computeronderdelen en accessoires van toonaangevende merken zoals Intel, NVIDIA, Corsair en meer tegen betaalbare prijzen.

Waarom Alternate

Alternate is sinds 1998 ook gevestigd in Nederland als zelfstandige aftakking van de Duitse moederorganisatie en telt momenteel 160 medewerkers.
De afgelopen jaren is Alternate als online winkel uitgegroeid tot een begrip onder IT-liefhebbers én marktleider op het gebied van computerelektronica. Met onze webshop, eigen Alternate PC-lijn én assemblagedienst voor maatwerkoplossingen bieden we een totaalpakket voor zowel particulieren als bedrijven. Inmiddels is het assortiment verder uitgebreid én groeiende met producten als huishoudelektronica, gereedschappen, tuinartikelen en speelgoed. Om in de toekomst nog verder te groeien en ontwikkelen is in 2016 een nieuw distributiecentrum en hoofdkantoor gebouwd in Tholen.

Gerelateerd nieuws  Het belang van een goede gebruikerservaring op een website

Recent

Hoe zorg je ervoor dat je nagels er verzorgd uitzien?

22/09/2023

Zo pak je een carrièreswitch aan

07/09/2023

Welke studie past het beste bij je?

29/08/2023

Gids voor een meertalige klantenservice

21/08/2023

Leuke duurzame cadeau tips

11/08/2023

Meer in deze categorie

Gids voor een meertalige klantenservice

|
Diensten, Technologie

Het belang van een goede gebruikerservaring op een website

|
Technologie

De voordelen van online reviews

|
Algemeen, Technologie

De ins- en outs van crypto

|
Technologie
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2023
hello world!