Alternate is een online detailhandelaar die een ruime keuze aan computers, computeronderdelen, gamingapparatuur en andere elektronicaproducten tegen concurrerende prijzen aanbiedt. Meer over Alternate korting. Alternate.nl is een winkel- en verkoopplatform dat het mogelijk maakt om verschillende soorten elektronica te kopen en te verkopen. Je vindt scherp geprijsde computeronderdelen, computers, gaming apparatuur en andere elektronicaproducten op Alternate.co. Hun prijzen zijn vaak 50% lager op topproducten in vergelijking met andere retailers, zoals Amazon en Newegg.
De webwinkel biedt een grote selectie van computeronderdelen en accessoires van toonaangevende merken zoals Intel, NVIDIA, Corsair en meer tegen betaalbare prijzen.

Waarom Alternate

Alternate is sinds 1998 ook gevestigd in Nederland als zelfstandige aftakking van de Duitse moederorganisatie en telt momenteel 160 medewerkers.
De afgelopen jaren is Alternate als online winkel uitgegroeid tot een begrip onder IT-liefhebbers én marktleider op het gebied van computerelektronica. Met onze webshop, eigen Alternate PC-lijn én assemblagedienst voor maatwerkoplossingen bieden we een totaalpakket voor zowel particulieren als bedrijven. Inmiddels is het assortiment verder uitgebreid én groeiende met producten als huishoudelektronica, gereedschappen, tuinartikelen en speelgoed. Om in de toekomst nog verder te groeien en ontwikkelen is in 2016 een nieuw distributiecentrum en hoofdkantoor gebouwd in Tholen.

Lees ook:  Top 3 essentiële items voor je kantoor!