Top 3 essentiële items voor je kantoor!

27/06/2022
|
186
Markforged

Tegenwoordig is er van alles terug te vinden op kantoren. Pingpongtafels, golfputten, noem het maak op. Maar wat zijn nou precies de essentiële items die absoluut niet mogen ontbreken op een kantoor? Deze blog geeft antwoord op die vraag. Wellicht is jouw kantoor toe aan een kleine make-over.

1. Bureaus en bureaustoelen

Deze had jezelf ook nog wel kunnen bedenken. Wél is het belangrijk om erbij te vermelden dat minimaal een van deze twee items in hoogte verstelbaar moet zijn. Wanneer een weknemer langdurig naar zijn of haar scherm kijkt, voor soms wel 8 tot 9 uur op een dag, is het belangrijk dat het scherm recht voor zijn of haar neus staat. Langdurig naar beneden kijken kan nek- en rugklachten veroorzaken. Nek- en rugklachten is een veel voorkomend fenomeen onder kantoorwerkers. Wanneer je veel met je laptop werkt is er eens kans dat je tegen een klein probleem aanloopt. Je beeldscherm is niet in hoogte verstelbaar. Gelukkig heeft men hier al iets voor uitgevonden. Een in hoogte verstelbaar opzetstuk voor je laptop. Zo kun je zonder enige problemen urenlang met je laptop aan de slag!

Gerelateerd nieuws  Het kantoor hygiënisch schoon houden

 

2. Ontspanningsitems

Inderdaad, die ontspanningsitems zoals een pingpong- of voetbaltafel dienen voor meer dingen dan alleen een dagelijks speelkwartiertje. Het is bewezen dat werknemers meer productief zijn en met betere ideeën komen naar een korte energizer in de vorm van bijvoorbeeld een potje tafelvoetbal. Door sport en beweging wordt je breinactiviteit immers significant verhoogd. Dit helpt de arbeidsproductiviteit van werknemers op kantoor te verhogen.

 

3. Printers

Niet alleen normale printers maar ook 3D printers zijn steeds vaker terug te vinden op kantoor. 3D printen was een aantal jaren gelden nog een hele prestatie. Tegenwoordig kun je zelf als particulier voor minder geld dan je denkt een 3D printer aanschaffen. 3D printers komen in verschillende types voor. Vaak is het zo dat de duurdere printers met een hogere kwaliteit printen, al hoeft dat niet altijd zo zijn. Wanneer je opzoek bent naar een 3D printer is Markforged een echte aanrader. Markforged 3D printers zijn te koop inclusief software en printmateriaal!

 

Recent

Creatieve manieren om reclame te integreren in je interieur

04/04/2024

Alles wat je moet weten over de ziektewet

28/03/2024

Zorgverzekering en mentale gezondheid

27/03/2024

Zo maak je je website optimaal responsive

19/03/2024

Ken je deze sporten al?

16/03/2024

Meer in deze categorie

Zo maak je je website optimaal responsive

|
Technologie

Zorg voor een goede USP op je website

|
Technologie

Hoe creëer je een browserextensie

|
Technologie

Sneeuwvlokken op de snelweg: hoe jij je auto voorbereid voor de winter

|
Diensten, Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!