4 tekenen dat je een nieuw vakantieoord nodig hebt

01/12/2022
|
272
nieuw vakantieoord

Iedereen heeft het al eens meegemaakt, je gaat op vakantie en je accommodatie is niet wat het hoort te zijn. Je hebt uren gereisd om aan te komen en vervolgens word je spreekwoordelijk van je sokken geblazen van hoe ongelooflijk goor je huisje of appartement is. Dit kan liggen aan geur, uitzicht, hygiëne en nog veel meer. In deze blog schetsen wij een paar scenario’s waarin je 100% om een nieuw vakantieoord moet vragen!

Kakkerlakken

Je open de deur van je appartement en het ziet er allemaal al wat schimmig uit, maar het kan veel erger denk je. Het is niet super vies maar schoon is het zeker niet. Een licht flikkert een beetje maar ja, je kan niet alles hebben in het leven. En dan open je de badkamer, waarin overal kakkerlakken zitten. Je kan natuurlijk zelf wel de kakkerlakken bestrijding op zoeken, maar je kan ook meteen naar de verhurende partij gaan en zeggen dat je niet van plan bent daar te overnachten.

Vlekken, overal vlekken

Je weet pas echt dat je een nieuw vakantieoord nodig hebt wanneer overal vlekken op zitten. Je gaat op de bank zitten, vlekken. De kastjes worden geopend, alles waar je van wilt eten is vies. Een appartement die vrij letterlijk de ‘ser’ uit servies haalt. Je kan je voornemen om het hele appartement zelf te diep reinigen of je laat de frontdesk weten dat dit echt niet kan en je een upgrade eist.

Gerelateerd nieuws  Fotografie in Amsterdam

Terreur vakantiegangers? Nieuw vakantieoord

Een nieuwe plek willen heeft niet altijd te maken met hygiëne, soms kunnen andere vakantiegangers ook de reden zijn dat je weg wilt. Het soort mensen die om 6 uur sprinten naar de bedden om hun handdoek op een stoel te gooien en dan weer gaan slapen. Of mensen die hun kinderen ongecontroleerd chaos laten creëren terwijl ze zelf niet omkijken. Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit funest is voor je vakantie. Helaas kan je hier voor niet vragen voor een nieuwe accommodatie.

Het eten is niet naar onder te krijgen

Met je appartement is niks mis, maar je hebt extra betaald om all-inclusive te kunnen eten. Je komt onder aan en komt er achter dat het buffet, wat op de website zo de hemel in wordt geprezen, smaakt naar een oude schoenzool die in de zon heeft gelegen. Hoewel dit je niet een nieuwe vakantielocatie zal opleveren, raden we wel aan om je geld terug te vragen. Daarnaast betekent dit wel dat je zelf moet gaan koken.

We hebben ook een blog geschreven over de meest waardevolle investeringen om je vakanties beter te maken, kijk daar ook eens naar!

Recent

Mooie feestzalen in Limburg

21/06/2024

Prematuurkleding: alles wat je moet weten

12/06/2024

De leukste woonprogramma's op tv

05/06/2024

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Meer in deze categorie

Mooie feestzalen in Limburg

|
Lifestyle

Tips voor een zelfverzekerde look op feestjes

|
Lifestyle

De spirituele betekenissen van trouwringen en hun ontwerpen

|
Lifestyle

Ken je deze sporten al?

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!