Wat is Instagram?

15/02/2021
|
201
Instagram likes kopen

Instagram is een social mediaplatform. Op dit platform kun je diverse foto’s en filmpjes delen met andere mensen. Je kunt ervoor kiezen om iedereen toegang te geven tot deze foto’s en filmpjes. Mocht je dit liever niet hebben dan kun je er ook voor kiezen om dit af te schermen. Dit kun je doen door je account op privé te zetten.

Je statistieken bekijken op Instagram

Wat sommige mensen niet weten is dat Instagram jou als gebruiker een aantal statistieken geeft. Om deze statistieken te zien moet je wel een aantal stappen zetten. Zo dien je namelijk je account om te zetten naar een bedrijfsaccount. Dit kun je eenvoudig via de instellingen doen. Je dient dan wel te selecteren wat voor een bedrijf of persoonlijkheid jij bent. Wanneer je af en toe eens een foto plaats tijdens het sporten kun je kiezen voor een sporter of een atleet. Wanneer je dit allemaal hebt ingevuld dan sla je dit account op. Vervolgens kun je via instellingen terecht bij de statistieken. Hier kun je zien hoeveel bezoekers je account heeft gehad in de afgelopen 7 of 30 dagen. Deze bezoekers worden vervolgens onderverdeeld in een aantal grafieken aan de hand van: woonplaats, geslacht en leeftijd. Zo heb jij een duidelijk overzicht van de mensen die jouw profiel bekijken.

Gerelateerd nieuws  Een professionele onafhankelijke bemiddelaar

Bekend worden op Instagram door likes te kopen

Wanneer je echt bekent wil worden dan kun je ervoor kiezen om Instagram likes te kopen. Door het kopen van Instagram likes vergroot je namelijk je status. Dit zorgt ervoor dat mensen twee nadenken wanneer ze een bericht van jou zien. De kans dat zij jou dan gaan volgen en ook een like geven is dan extra groot. Bovendien vindt het algoritme van Instagram dit leuk. Dit zorgt ervoor dat je nog sneller door anderen gevonden zal worden. Wanneer je dus echt bekent wilt worden op Instagram dan is dit echt een aanrader. Wist je trouwens dat je geld kunt verdienen met je nieuwe bekendheid op Instagram. Zo zijn er namelijk bedrijven die in ruil voor een vermelding op jouw pagina veel geld bieden. Dit is dus best interessant.

Recent

Mooie feestzalen in Limburg

21/06/2024

Prematuurkleding: alles wat je moet weten

12/06/2024

De leukste woonprogramma's op tv

05/06/2024

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Meer in deze categorie

Verhuizen zonder stress? Het kan!

|
Diensten

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

|
Diensten

Hoe maak je een pakkende advertentie?

|
Diensten

Waar voldoet een goede advertentie aan?

|
Diensten
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!