Schoonmaakbedrijf van Iersel is een professioneel schoonmaakbedrijf dat werkzaam is in de regio Eindhoven. Woont u in Son en Breugel en heeft u de inzet van een zorgvuldig, ervaren schoonmaakbedrijf nodig? Dan is schoonmaakbedrijf van Iersel voor u de juiste keuze. Door de specialisaties in diverse schoonmaakwerkzaamheden kan schoonmaakbedrijf van Iersel veel voor u betekenen bij alles wat te maken heeft met schoonmaken. Het gevarieerde en uitgebreide dienstenpakket bij van Iersel schoonmaakbedrijf Son en Breugel is vooral uitermate geschikt voor het verzorgen van de schoonmaakwerkzaamheden van bedrijfspanden en kantoren. Het schoonmaakbedrijf verzorgt zowel het exterieur als het interieur van uw pand en zorgt ervoor dat alles er weer schoon en netjes uit ziet.

Schoonmaakbedrijf Son en Breugel staat voor u klaar

Er worden allerlei verschillende diensten geleverd door van Iersel schoonmaakbedrijf Son en Breugel. Voor het reinigen van ramen, interieur, traphallen, tapijt en nog veel meer kunt u terecht bij van Iersel. Ook worden alle medewerkers zorgvuldig uitgekozen op basis van opleiding en werkervaring, waardoor de kwaliteit en betrouwbaarheid bovenaan staat. Een vereiste voor het personeel is een Verklaring Omtrent het Gedrag, dit houdt dus in dat elk personeelslid in bezit is van een verklaring en dit jaarlijks opnieuw aan dient te vragen. Hiermee worden de kernwaarden kwaliteit en betrouwbaarheid waargemaakt. Er worden alleen ervaren en professionele schoonmakers naar u gestuurd die ervoor zorgen dat de taak perfect uitgevoerd zal worden.

Milieubewust schoonmaakbedrijf Son en Breugel

Bewustzijn van het milieu en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij schoonmaakbedrijf van Iersel. Er zijn tal van ernstig schadelijke schoonmaakmiddelen, maar deze worden door van Iersel schoonmaakbedrijf Son en Breugel niet gebruikt. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van schoonmaakmiddelen die de gezondheid van de mens niet schaden en producten die niet schadelijk zijn voor het milieu. Er wordt niet alleen rekening gehouden met het milieu, maar ook met de gezondheid van zowel het personeel als de klanten. Van Iersel schoonmaakbedrijf Son en Breugel gaat niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid.

Schoonmaakbedrijf Son en Breugel: zoek niet verder!