Tijd voor een nieuwe eettafel

24/10/2020
|
187
boomstamtafels

Op zoek naar een eettafel om je eethoek op te leuken? Een juiste eettafel vinden is belangrijker dan je in eerste instantie denkt. Bij de eettafel breng je namelijk erg veel tijd door en daardoor is een keuze waar je 100% achterstaat belangrijk. Bij de eettafel wordt onder andere gegeten, maar ook geborreld ,gewerkt ,en als je kinderen hebt, geknutseld. De juiste keuze hier maken is dus zeer belangrijk en kan een groot verschil maken.

Stoer en modern

Er zijn tegenwoordig enorm veel designs waar je uit kan kiezen. In een modern interieur kun je bijvoorbeeld leuke tafels vinden met strakke afwerking en houten details. Soms kun je hier ook tafels vinden met houten bladen en grote metalen poten. Verder heb je ook nog de keuze uit een moderne tafel van glas voor het geval je een luxueuze uitstraling zoekt.

Uitschuifbare tafels

Buiten de keuze van design kun je ook kijken naar een functionele tafel. Zo kun je een uitschuifbare eettafel handig inzetten in een kleinere ruimte. Zo hoef je niet altijd een grote tafel te hebben en kun je je kleine tafel transformeren naar een grote eettafel wanneer gasten langskomen. Is het weer rustig? Dan schuif je eenvoudig de tafel weer in elkaar waardoor er genoeg ruimte over blijft.

Gerelateerd nieuws  Je antieke meubels weer als nieuw

Ga voor een landelijke uitstraling

Heb je liever een tafel die vooral warmte uitstraalt? Dan kun je het beste kiezen voor een houten tafel. Een houten tafel past namelijk perfect in elk landelijk interieur. Tegenwoordig worden de ontwerpen hierin steeds creatiever en geven de gebruiker meer het idee dat hij of zij de natuur in huis haalt. Zo heb je sinds kort ook een boomstamtafel die uit de gehele stam van de boom zijn vervaardigd.

Recent

Mooie feestzalen in Limburg

21/06/2024

Prematuurkleding: alles wat je moet weten

12/06/2024

De leukste woonprogramma's op tv

05/06/2024

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Meer in deze categorie

De leukste woonprogramma's op tv

|
Algemeen

Hoe kies je de juiste smartphone?

|
Algemeen

Wat houdt een geneeskundestudie in?

|
Algemeen

Knutselen met kinderen: De leukste lente ideeën

|
Algemeen
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!