Snel op weg naar je rijbewijs

12/05/2021
|
94
driving lessons Sittard

Ben je Engelstalig en wil je beginnen aan rijlessen in Sittard? De zoekterm ‘Driving lessons Sittard’ zal je al snel aan de gang helpen met het vinden van de juiste rijschool. Een van de meest prominente rijscholen die je onder deze resultaten kunt vinden, is de Driving school Sittard. Deze rijschool is gespecialiseerd in het verzorgen van rijlessen voor expats en internationale studenten. Samen met een rijinstructeur die jij zelf kiest, zal je aan jouw rijvermogen werken en jezelf goed voorbereiden op het praktijkexamen van het CBR. Maar voor dat je dit examen kunt gaan doen, zal je je theorie-examen moeten halen.

Theorie-examen CBR

Het theorie-examen kan net als de Driving lessons in Sittard, ook verzorgd worden in het Engels. Voor dit examen zal je kennis moeten maken met de verkeersregels in Nederland. Je leert wat de betekenissen zijn van elke verkeersbord, wat de regels zeggen over wie er voorrang heeft bij verschillende verkeerssituaties en wat de minimale en maximale toegestane snelheden op elke soort weg. Deze informatie kan je leren uit theorieboeken, waarbij je zelf beslist voor hoe lang je een bepaald onderwerp wilt leren. Ook is er de mogelijkheid om een theoriespoedcursus te doen. Hier leer je, binnen 1-2 dagen, samen met een groep andere rijstudenten alle theorie achter het verkeer in Nederland. Dit is een goede keuze als je snel en efficiënt klaargestoomd wilt worden voor je theorie-examen.

Gerelateerd nieuws  Wordt weer uitgerust wakker!

Praktijkexamen CBR

Bij het praktijkexamen zal je jouw rijvaardigheid moeten laten zien door een stukje te rijden samen met een examinator. Deze zal je opdrachten geven tijdens het rijden, zodat je weet waar je naartoe gaat en wat je moet doen. Tijdens het examen zal je ook een stukje rijden met een navigatiesysteem. Dit zal je ook oefenen bij de Driving lessons verzorgd door de Driving school Sittard. Voor het praktijkexamen heb je een oefentoets, genaamd de tussentijdse toets. Hier zal je eigenlijk hetzelfde doen als bij je uiteindelijke praktijkexamen, maar met een extra onderdeel. Dit onderdeel bestaat uit een aantal bijzondere verrichtingen die je moet doen, zoals het vooruit in een vak parkeren of achteruit door een bocht rijden. Als je dit onderdeel goed doet op je tussentijdse toets, hoef je dit niet meer te doen bij je praktijkexamen. Ook dit zal je uitgebreid oefenen bij de driving lessons in Sittard.

driving lessons Sittard

Recent

Batterijen voor duurzame energie

04/12/2023

Waarom een wellness tuin een toevoeging is aan je woning

04/12/2023

Belang van huidverzorging en make-up voor een perfecte look

21/11/2023

Belangrijke tips voor het installeren van je tv

21/11/2023

De ongeziene reis van grofvuil: een stap verder in duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Voor- en nadelen van automatisch verpakken

|
Diensten, Technologie

Gids voor een meertalige klantenservice

|
Diensten, Technologie

5 Tips voor het optimaliseren van je website content

|
Algemeen, Diensten

Waarom afbeeldingen op jouw website gebruiken?

|
Diensten
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2023
hello world!