Shakes, de oplossing om snel af te vallen!

08/02/2022
|
80
afvallen shakes

Je kijkt in de spiegel en wanneer je jezelf ziet besluit je dat je wilt afvallen. Je wilt gaan sporten en gezond eten, maar je weet niet waar je moet beginnen. Je hebt niet de tijd om vaker naar de sportschool te gaan en een gezond eetschema maken vind je ook erg lastig, omdat koken niet je passie is. Zijn shakes misschien de oplossing voor jou om te streven naar een strakker lichaam?

Dieet shakes, wat zijn de voor- en nadelen?

Een dieet shake zorgt ervoor dat je door middel van het nemen van deze shake een maaltijd kunt overslaan. Het is makkelijk te maken en in te nemen, zonder dat het veel van je tijd kost. De beste manier is gezond eten en veel sporten, maar dit is misschien niet de manier voor iedereen. De ‘afvallen shakes’ kunnen ervoor zorgen dat jij sneller afvalt dan je gewend bent. Het is namelijk bewezen dat je sneller afvalt met het nemen van shakes, dan met het nemen van vaste gezonde voeding. Echter wil dit niet zeggen dat dit de beste manier is voor je lichaam. Sommige voedingsdeskundigen geven namelijk aan dat de maaltijdvervangers een mindere balans bieden van voedingsstoffen. Vaak zijn mensen die beginnen aan een shakes dieet hier wel erg positief over. Zo bleek uit een Australisch onderzoek dat shakes niet effectiever waren, maar de proefpersonen dit wel zelf als positiever ervaarden.
De dieet shakes zijn goed om direct snel af te vallen. Het wordt aangeraden om met de shakes ongeveer 1 kilo per week af te vallen. Je zult geneigd zijn om sneller te willen afvallen, maar op lange termijn is dit het meest haalbaar voor je lichaam.

Gerelateerd nieuws  Zo word je leuk oud!

Voedingsbron

Dieet shakes mag niet je enige voedingsbron worden. Je lichaam heeft het namelijk nodig om ook vaste voeding binnen te krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld twee shakes namen tot het avond eten en verder normaal avond eten. Het is dan zelfs mogelijk om een avondsnack te nemen (wat past bij je dieet). Vaste voeding zorgt ook voor een extra energiebron, ondanks dat de shakes belangrijke voedingsstoffen bevat. Het aangeraden eet patroon met shakes is: twee shakes, twee snacks en een bescheiden diner.

afvallen shakes

Recent

Hoe zorg je ervoor dat je nagels er verzorgd uitzien?

22/09/2023

Zo pak je een carrièreswitch aan

07/09/2023

Welke studie past het beste bij je?

29/08/2023

Gids voor een meertalige klantenservice

21/08/2023

Leuke duurzame cadeau tips

11/08/2023

Meer in deze categorie

Hoe zorg je ervoor dat je nagels er verzorgd uitzien?

|
Lifestyle

Leuke duurzame cadeau tips

|
Algemeen, Lifestyle

Waarom je minder tijd op social media zou moeten doorbrengen

|
Lifestyle

Manieren om je concentratie te verbeteren

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2023
hello world!