Mooiste bezienswaardigheden Portugal

18/04/2023
|
303
Fiscale vertegenwoordiger in Portugal

Portugal is een prachtig land met talloze bezienswaardigheden die het ontdekken waard zijn. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van enkele van de mooiste bezienswaardigheden in Portugal:

Sintra

Ongeveer 45 minuten met de trein reizen van Lissabon ko0m je in dit magische stadje. Sintra staat bekend om haar eeuwenoude forten, kleurrijke paleizen en landhuizen. Dit was een plek waar vroeger de rijke en de koningen hun huizen en paleizen bouwde. In het centrum vind je het oude zomerpaleis van de koninklijke familie van Portugal.

Porto

Porto is een charmante stad in het noorden van Portugal en is beroemd om zijn historische centrum, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De stad biedt tal van bezienswaardigheden, waaronder de beroemde brug Ponte de Dom Luis I en de historische wijk Ribeira. De kleurrijke oude huizen zorgen voor een hele mooie sfeer in het oude centrum. Je kunt het centrum lekker te voet verkennen, maar je kunt ook gebruik maken van de tram, kabelbaan of de stad via het water bekijken.

Azoren

Het ligt niet in Portugal maar midden in de Atlantische oceaan. De Azoren is een archipel van negen vulkanische eilanden in de Atlantische Oceaan. Azoren is een archipel van negen vulkanische eilanden in de Atlantische Oceaan. Het biedt ongerepte natuur en een uniek landschap met groene bergen, kristalheldere meren en watervallen. Het is een populaire bestemming voor natuurliefhebbers en biedt tal van activiteiten zoals wandelen, walvissen spotten en duiken.

Gerelateerd nieuws  Wat houdt een geneeskundestudie in?

Coimbra

Deze stad ligt aan de rivier Rio Mondega. Dit is tussen Lissabon en Porto in. Coimbra heeft heel veel smalle straatjes. Deze stad is vooral bekend omdat het een van de oudste universiteiten uit Europa heeft. Deze universriteit werd al in 1290 opgericht en staat er nu nog steeds. Bezoek de bibliotheek van de universiteit waar ongeveer 300.000 boeken van de 16e en 18e eeuw bewaard zijn.

Tot slot

Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, cultuur, natuur of gewoon wilt ontspannen op het strand, Portugal heeft voor elk wat wils. Het is een prachtig land met vriendelijke mensen, heerlijk eten en een rijke geschiedenis en cultuur. Het is zeker de moeite waard om deze mooie bezienswaardigheden en het land zelf te ontdekken.

Heb jij een fiscale vertegenwoordiger in Portugal nodig? Klik dan op deze link voor meer informatyie hierover!

Recent

Mooie feestzalen in Limburg

21/06/2024

Prematuurkleding: alles wat je moet weten

12/06/2024

De leukste woonprogramma's op tv

05/06/2024

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Meer in deze categorie

De leukste woonprogramma's op tv

|
Algemeen

Hoe kies je de juiste smartphone?

|
Algemeen

Wat houdt een geneeskundestudie in?

|
Algemeen

Knutselen met kinderen: De leukste lente ideeën

|
Algemeen
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!