Meer geld verdienen 

20/08/2022
|
453
werken-en-gelijktijdig-studeren

Het is vervelend als je een tekort aan geld ervaart. Dan wil je een bijvoorbeeld graag een overkapping kopen, maar dan is het geld al op. Soms zit je vast in een baan. Het werk is misschien saai geworden en er knaagt iets, je wilt meer verdienen, maar je weet niet hoe. Zit jij vast in dit dilemma? Check dan hier wat mogelijkheden die je kunt doorlopen om meer geld te verdienen. 

Werken en gelijktijdig studeren 

Werken en gelijktijdig studeren is pittig. Maar, aan de andere kant weet je wel: als je niets doet, gaat er ook niets veranderen. Hoe ga je dan meer verdienen? Je gaat meer verdienen als je meer waarde hebt voor de markt. Dus de kans is dan ook groot dat je weer moet gaan studeren. Werken en gelijktijdig studeren is niet makkelijk, het kost extra tijd en ook nog eens extra geld. Gelukkig is er wel een oplossing als je werken en gelijktijdig studeren wil, als alleen geld het issue is. Bij Newskool zorgen zij er namelijk voor de studie én de baan. Hier heb je natuurlijk wel een langer adem voor nodig, maar een goed diploma is natuurlijk zeker op de lange termijn een route naar meer geld. 

Gerelateerd nieuws  Aandelen kopen, hoe zit het in elkaar?

Voor jezelf beginnen 

Je kunt er ook voor kiezen om naast je baan voor jezelf te beginnen. Tegenwoordig kun je bijvoorbeeld geld verdienen als blogger of vlogger. Natuurlijk moet je daar kennis voor opdoen, maar het is goed mogelijk. 

Bijbaan 

Het is ook mogelijk om er een bijbaan naast te nemen. Je zou ook gewoon kunnen kijken naar bijvoorbeeld wat ongeschoold werk, waar je wel veel plezier uit denkt te halen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het werken bij een attractiepark of aan het bezorgen van post, als je van wandelen houdt. 

werken-en-gelijktijdig-studeren-2

Meer uren maken 

Je kunt ook vragen aan je werkgever of je meer uren kunt gaan werken. Verder kun je ook vragen aan je leidinggevende wat je kunt doen om meer te gaan verdienen. Misschien als je wat extra kennis opdoet of een kleine cursus volgt, dat daar ook mogelijk extra salaris tegenover staat. Nog een optie is om gewoon om loonsverhoging te vragen. Bedenk dan wel een goed verhaal: waarom zou jouw werkgever jou meer salaris moeten geven? Heb je er bijvoorbeeld meer taken bij gekregen of heb je meer verantwoordelijkheden?

Recent

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

13/05/2024

Verhuizen zonder stress? Het kan!

09/05/2024

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

06/05/2024

Meer in deze categorie

Hoe kies je de juiste smartphone?

|
Algemeen

Wat houdt een geneeskundestudie in?

|
Algemeen

Knutselen met kinderen: De leukste lente ideeën

|
Algemeen

Creatieve manieren om reclame te integreren in je interieur

|
Algemeen
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!