Is een strak webdesign genoeg voor SEO?

14/10/2022
|
198
SEO

Veel ondernemers die hun bedrijf onder de aandacht willen brengen, laten een website maken. Dat is de manier om potentiële klanten te laten zien wat je in huis hebt. Om te laten zien dat je een serieus bedrijf bent, zorg je voor een goede lay-out van je site. Dit is echter niet voldoende om te zorgen dat je ook echt nieuwe klanten aantrekt. Een mooie site is een leuke start, maar het is slechts het begin. Vergelijk het met een visitekaartje: een mooi kaartje is leuk, maar als niemand dit kaartje ziet, schiet het zijn doel voorbij. Als je klanten wilt werven, moet je meer met je site doen en wij leggen je graag uit wat nodig is om te zorgen dat je site ook gevonden wordt door klanten die met jou in zee zullen gaan. 

Pas SEO toe op je site

Als je iets wilt kopen online, begin je vaak te zoeken in Google. Je zoekt op bepaalde zoektermen. Als ondernemer kun jij degene die zoekt, helpen om die persoon naar jouw site te leiden. Dit doe je aan de hand van SEO wat staat voor Search Engine Optimization. Er bestaan meerdere varianten van deze techniek. Een belangrijk aspect is linkbuilding. Google kijkt namelijk niet alleen maar naar de juiste teksten op jouw site, maar kijkt ook naar de referenties naar jouw website vanaf andere sites. Met linkbuilding leg je deze links en hoe meer je er hebt, hoe beter het is voor de vindbaarheid voor je site. Zo trekt je site steeds meer bezoekers.  

Gerelateerd nieuws  Hoe vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf?

Kan iedereen zelf met SEO beginnen? 

Het lijkt misschien eenvoudig, maar SEO op de juiste manier toepassen is tijdrovend en specialistisch werk. Je moet namelijk weten wat jouw site nodig heeft om hoog in Google te eindigen. Ook is het niet eenvoudig om zelf links te leggen vanaf andere websites die veel bezocht worden, naar jouw pagina. Je kunt dit werk daarom beter overlaten aan de expert. Kijk bijvoorbeeld eens wat de specialisten van Seeders voor jou kunnen doen. Hier vind je mensen die precies kunnen zien wat jouw site nodig heeft om in de zoekresultaten van Google te klimmen. Bovendien kunnen zij alles in het werk stellen om je positie te behouden wanneer je deze eenmaal behaald hebt. Informeer naar de mogelijkheden om met jouw site aan de slag te gaan. 

Wat mag je verwachten? 

Een mooie site wordt een effectieve site wanneer je dus ook SEO toepast op je pagina. Bij de expert kun je kiezen uit diverse mogelijkheden. De kosten die dit met zich meebrengt, verdien je doorgaans eenvoudig terug. Jij zorgt namelijk dat steeds meer mensen jouw site weten te vinden en dat leidt bijna altijd tot een hoge conversie. Zo haal je dus steeds meer inkomsten uit jouw site.

Recent

Creatieve manieren om reclame te integreren in je interieur

04/04/2024

Alles wat je moet weten over de ziektewet

28/03/2024

Zorgverzekering en mentale gezondheid

27/03/2024

Zo maak je je website optimaal responsive

19/03/2024

Ken je deze sporten al?

16/03/2024

Meer in deze categorie

Creatieve manieren om reclame te integreren in je interieur

|
Algemeen

Wat is een vigneron?

|
Algemeen

Van medicijn tot recreatieve drugs?

|
Algemeen

Is je huis isoleren verplicht

|
Algemeen
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!