Inspiratie voor jouw animatie video

19/07/2021
|
168
animatie video

Een van de meest gebruikte vormen van video door organisaties is al jaren de animatie video. Of je nu je publiek wilt aansporen om iets te doen, of juist een ingewikkeld concept haarscherp wilt uitleggen. Met behulp van animatie krijg je dit allemaal voor elkaar. Het maken van een animatie video is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Wij willen je in ieder geval wat inspiratie geven en daarom zetten wij de beste animaties voor je op een rij.

Microsoft Fluent UI

In deze animatie video laat Microsoft zien hoe hun investeringen in een vloeiende user interface. De beleving van hun toekomstige next-gen bij hun klanten gaat verbeteren. In deze 3d animatie zitten onderdelen van neumorphism en isometrie. Door de directe verwijzing naar de branding kleuren valt het kleurgebruik gelijk op. Daarnaast maken ook de tastbare geluiden als kliks met de muis, rollende blokjes en vellen papier veel indruk.

Slack

De abstracte 3d animatie voor het Frontiers Conference-evenement toont aan hoe de verbeelding van materiaal en bewegingen krachtige ideeën kan overbrengen. De houten balletjes, die voortkomen uit het logo, roepen de associatie op met houten speelgoed. Dit staat weer voor bouwen, creëren en uiteraard spelen. Ook is te zien dat de balletjes daadwerkelijk nieuwe wegen creëren en dat de uiteindelijke samenkomst met andere balletjes voor grote resultaten zorgt. Dat laatste staat natuurlijk voor teamwork.

Gerelateerd nieuws  Tips voor een zelfverzekerde look op feestjes

Velcro Brand Hook & Loop

Dat een simpel product als klittenband spannend, mysterieus en episch kan worden, bewijst deze animatie video. Met behulp van veel beweging – vertraagd, vloeiend en draaiend – meeslepende muziek en 3d animatie waarin microscopisch kleine details worden getoond. Wordt dit standaard huis-tuin-en-keukenproduct omgetoverd tot een waar kunstobject.

Spotify Pet Playlist

Als je denkt dat 2d animatie niet meer interessant kan zijn, dan moet je eens naar deze animatie van Spotify kijken. Door allerlei soorten bewegingen van de hand en de rotaties van de dieren te illustreren, heeft deze video een veel grotere en dynamische belevingswereld dan vele andere 2d animatievideo’s. Omdat er in dit filmpje meer gebruik gemaakt wordt van traditionelere principes, voelt het aan als een echte animatiefilm.

Recent

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

13/05/2024

Verhuizen zonder stress? Het kan!

09/05/2024

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

06/05/2024

Meer in deze categorie

Tips voor een zelfverzekerde look op feestjes

|
Lifestyle

De spirituele betekenissen van trouwringen en hun ontwerpen

|
Lifestyle

Ken je deze sporten al?

|
Lifestyle

Een leerzaam dagje Den Haag met de klas

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!