Inbraken in Nederland

23/03/2020
|
254
sloten specialist Weert

Er is steeds vaker spraken van inbraak in Nederland, vooral rond de feestdagen zijn inbrekers actief. Waardoor komt is niet duidelijk, maar de inbrekers vinden steeds meer nieuwe technieken om je huis binnen te komen. Tegenwoordig verzinnen ze steeds meer om binnen te komen. Ze zijn zo slim dat ze met vestjes van een energie leverancier lopen en je ze zo zelf je huis binnen laat, als ze  binnen zijn grijpen ze hun kans als het mogelijk is en nemen ze zo iets mee zonder dat je het door hebt. Sinds de maatregelen zijn versoepeld zijn inbrekers ook weer meer actief.

Tips om je huis veiliger te maken tegen inbrekers

  1. Zorg voor automatische verlichting met een sensor als er beweging is. Dit kan de inbrekers afschrikken.
  2.  Zorg er ook voor dat je vuilnisbak vast staat of in ieder geval niet makkelijk te verplaatsen is. Dit kan voor inbrekers dienen als een trap en zijn ze zo op je dak.
  3. Laat altijd een lampje aan in je huis ook al ben je er niet. Dit kan ervoor zorgen dat het toch lijkt alsof er iemand thuis is en komen ze minder snel naar binnen.
  4.  Vaak hoor je dat ze een deur zo intrappen en binnen komen, zorg daarom voor een extra slot op knie hoogte. Het extra slot zorg voor extra versteviging.
  5.  Als u een nieuwe tv, laptop of zoiets dergelijks koopt, zorg dan dat u niet de papier doos voor uw huis legt om opgehaald te worden. Door de doos weten inbrekers dat er een nieuwe tv of laptop staat in je huis en is het aantrekkelijker om binnen te komen.
  6. Hang nooit een sleutel bij of achter je deur, ze slaan de raam in en zijn zo binnen.
Gerelateerd nieuws  Tijd voor een nieuwe eettafel

Inbrekers in Limburg

In het zuiden van Nederland licht natuurlijk Limburg, in Limburg hebben ze ook last van inbrekers. Veel mensen schrikken als er word ingebroken en dat is begrijpelijk.  Als er bij u wordt ingebroken kunt u er bijna nooit iets aan doen. Je zou wel zoveel mogelijk kunnen doen om je huis te beveiligen door middel van goede sloten. In Limburg heb je bijvoorbeeld sloten specialist Weert hier kunt u uw sloten laten maken als ze kapot zijn omdat er ingebroken is of u kunt voor een veiliger slot kiezen die u beschermd tegen inbreken.

Recent

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

13/05/2024

Verhuizen zonder stress? Het kan!

09/05/2024

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

06/05/2024

Meer in deze categorie

Hoe kies je de juiste smartphone?

|
Algemeen

5 tips om je huis te verduurzamen

|
Wonen

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

|
Wonen

Wat houdt een geneeskundestudie in?

|
Algemeen
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!