Hoe krijgt jouw huis een koninklijke uitstraling 

23/11/2021
|
44
vlaggenmast-kopen

Het is natuurlijk prachtig om te zien, zo'n mooi statig pand in een mooie uitgestrekte omgeving. Het gevoel van een weelderige luxe komt jou tegemoet. Toch is het ook mogelijk om met een wat kleiner huis, ook een vorstelijke uitstraling te krijgen. Lees hieronder de bijbehorende tips. 

Vlaggenmast kopen 

Wil je een koninklijke uitstraling? Dan kan de Nederlandse vlag natuurlijk niet ontbreken. Een vlaggenmast kopen is een goed idee, want als je een vlaggenmast koopt zie je al van grotere afstand de vlag. Wil je helemaal een koninklijk gevoel daarbij ervaren? Neem er dan ook een oranje wimpel bij. 

De oranje wimpel is namelijk inderdaad een soort verwijzer naar ons Koninklijk huis.  

Tuinbeelden 

Tuinbeelden zorgen ook voor een mooie klassieke uitstraling. Dat associëren veel mensen ook met een vorstelijke luxe. Dan kies je natuurlijk wel voor een mooi en sierlijk beeld. Dus een beeld van een hondje is dan minder geschikt dan een beeld van bijvoorbeeld de Venus van Milo. 

kopen-vlaggenmast

Mooie vlakte 

Een gevoel van ruimte ontstaat juist door meer rust in de tuin. Maak het dus niet te druk in de tuin. Denk eerder aan een kleine buxushaag, wat kiezelstenen, een mooie fontein in een Romeinse of Griekse stijl en veel gras.  

Het is dan wel belangrijk dat je het gras goed onderhoud of laat onderhouden. Afhankelijk van de oppervlakte, de hoeveelheid tijd en de vorm er omheen heb je nodig:  

  • Kantenmaaier 
  • Grasmaaier 
  • Snoeischaar 
Gerelateerd nieuws  Makkelijk en snel je huis kind veilig maken

Heel belangrijk is dat de tuin onkruidvrij is een schoon. Dit zorgt namelijk voor een fijne entree. Je ziet het toch ook niet bij Paleis Soestdijk dat je door de rommel moet lopen... 

Vensterbank 

Het raam is een doorkijk naar binnen. Zorg ervoor dat dit er ook vorstelijk uitziet. Zet er niet te veel op en hang ook chique gordijnen op. Eigenlijk zijn twee grote stijlvolle vazen en twee statig ogende planten al voldoende. Er staat al snel te veel op een vensterbank. 

Koninklijke zetel 

Wil je het helemaal mooi maken voor jezelf? Koop dan ook een mooie luie stoel. Dit wordt dan jouw echte koninklijke zetel. Heerlijk toch, nietwaar? Samengevat is het vooral van belang om in een paar items, zoals een vlaggenmast, goed te investeren. Kies als je een vlaggenmast kopen wil, dan wel voor kwaliteit. Anders is de uitstraling natuurlijk nog niet zoals je het wil. Tip: vind je jouw huis gewoon niet vorstelijk genoeg al deze tips te hebben toegepast? Ga dan kijken naar een huis dat echt bij jou past

Recent

Hoe zorg je ervoor dat je nagels er verzorgd uitzien?

22/09/2023

Zo pak je een carrièreswitch aan

07/09/2023

Welke studie past het beste bij je?

29/08/2023

Gids voor een meertalige klantenservice

21/08/2023

Leuke duurzame cadeau tips

11/08/2023

Meer in deze categorie

Verhuizen naar het buitenland

|
Wonen

Verhoog de veiligheid van jouw woning

|
Wonen

Tips voor een stressvrije verhuizing

|
Wonen, Algemeen

Een kleine badkamer ruimtelijk maken

|
Algemeen, Wonen
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2023
hello world!