Hoe krijgt jouw huis een koninklijke uitstraling 

23/11/2021
|
176
vlaggenmast-kopen

Het is natuurlijk prachtig om te zien, zo'n mooi statig pand in een mooie uitgestrekte omgeving. Het gevoel van een weelderige luxe komt jou tegemoet. Toch is het ook mogelijk om met een wat kleiner huis, ook een vorstelijke uitstraling te krijgen. Lees hieronder de bijbehorende tips. 

Vlaggenmast kopen 

Wil je een koninklijke uitstraling? Dan kan de Nederlandse vlag natuurlijk niet ontbreken. Een vlaggenmast kopen is een goed idee, want als je een vlaggenmast koopt zie je al van grotere afstand de vlag. Wil je helemaal een koninklijk gevoel daarbij ervaren? Neem er dan ook een oranje wimpel bij. 

De oranje wimpel is namelijk inderdaad een soort verwijzer naar ons Koninklijk huis.  

Tuinbeelden 

Tuinbeelden zorgen ook voor een mooie klassieke uitstraling. Dat associëren veel mensen ook met een vorstelijke luxe. Dan kies je natuurlijk wel voor een mooi en sierlijk beeld. Dus een beeld van een hondje is dan minder geschikt dan een beeld van bijvoorbeeld de Venus van Milo. 

kopen-vlaggenmast

Mooie vlakte 

Een gevoel van ruimte ontstaat juist door meer rust in de tuin. Maak het dus niet te druk in de tuin. Denk eerder aan een kleine buxushaag, wat kiezelstenen, een mooie fontein in een Romeinse of Griekse stijl en veel gras.  

Het is dan wel belangrijk dat je het gras goed onderhoud of laat onderhouden. Afhankelijk van de oppervlakte, de hoeveelheid tijd en de vorm er omheen heb je nodig:  

  • Kantenmaaier 
  • Grasmaaier 
  • Snoeischaar 
Gerelateerd nieuws  De prachtige natuur in Limburg

Heel belangrijk is dat de tuin onkruidvrij is een schoon. Dit zorgt namelijk voor een fijne entree. Je ziet het toch ook niet bij Paleis Soestdijk dat je door de rommel moet lopen... 

Vensterbank 

Het raam is een doorkijk naar binnen. Zorg ervoor dat dit er ook vorstelijk uitziet. Zet er niet te veel op en hang ook chique gordijnen op. Eigenlijk zijn twee grote stijlvolle vazen en twee statig ogende planten al voldoende. Er staat al snel te veel op een vensterbank. 

Koninklijke zetel 

Wil je het helemaal mooi maken voor jezelf? Koop dan ook een mooie luie stoel. Dit wordt dan jouw echte koninklijke zetel. Heerlijk toch, nietwaar? Samengevat is het vooral van belang om in een paar items, zoals een vlaggenmast, goed te investeren. Kies als je een vlaggenmast kopen wil, dan wel voor kwaliteit. Anders is de uitstraling natuurlijk nog niet zoals je het wil. Tip: vind je jouw huis gewoon niet vorstelijk genoeg al deze tips te hebben toegepast? Ga dan kijken naar een huis dat echt bij jou past

Recent

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

13/05/2024

Verhuizen zonder stress? Het kan!

09/05/2024

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

06/05/2024

Meer in deze categorie

5 tips om je huis te verduurzamen

|
Wonen

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

|
Wonen

Je woning verduurzamen: zo doe je dat!

|
Wonen

Waarom wonen in Veldhoven?

|
Wonen
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!