Een huis inrichten voor twijfelaars

12/05/2021
|
253
sfeerverlichting slaapkamer

Wispelturigheid is een vreselijke eigenschap om te hebben. Het maken van keuzes lijkt een enorme opgaven, terwijl het dat helemaal niet hoeft te zijn. Je kunt uren twijfelen over waar je eten gaat bestellen, om nog niet te spreken over de inrichting van je huis. Wat je vandaag mooi vindt, vind je morgen weer vreselijk. Misschien heb je wel iets aan deze tips voor het inrichten van je woning.

 

Houd de basis rustig

Waarschijnlijk schieten je de meest leuke kleuren in gedachten, het nadeel is dat je best snel raakt uitgekeken op kleuren. Wil je er zeker van zijn je interieur voor een langere periode super mooi te vinden dan is het verstandig de basis heel rustig te houden. Dat mag spierwit zijn, maar is zeker geen verplichting. Aardekleuren doen het ook ontzettend goed en passen bijna overal bij. Door de basis heel rustig te houden kun je wel helemaal los gaan met kleuren in de accessoires. Deze zijn minder duur en veel makkelijker te veranderen in de loop van tijd.

 

Denk 3 × voor je een aankoop doet

Het is heel verleidelijk om een meubelzaak in te lopen en een nieuwe bank of kast uit te zoeken. Toch is dat niet altijd even handig als je van jezelf weet dat je erg wispelturig bent. Vaak ben je in eerste instantie helemaal verliefd op een meubelstuk en zie je enkele dagen later wat je er eigenlijk allemaal helemaal niet zo mooi aan vindt. Vind je een kast na 3 bezoekjes aan dezelfde meubelwinkel nog altijd even leuk als de eerste keer? Dan weet je zeker dat het een kast voor jou is!

Gerelateerd nieuws  Makkelijke tips die je huis een luxe uitstraling geven

 

Sfeerverlichting in de woonkamer

Vind je het toch erg saai met de basiskleuren en verschillende gekleurde accessoires? Dan kan sfeerverlichting in de woonkamer wonderen doen. Een lamp is overdag niet veel speciaals, maar als het in de avond begint te schemeren of helemaal donker is kan sfeerverlichting zorgen voor een gezellig sfeertje. Door gekleurde sfeerverlichting in de woonkamer kun je de hele mood veranderen. Diep rood voor een spannende avond of lichtblauw voor rust, het kan allemaal!

Recent

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

13/05/2024

Verhuizen zonder stress? Het kan!

09/05/2024

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

06/05/2024

Meer in deze categorie

5 tips om je huis te verduurzamen

|
Wonen

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

|
Wonen

Tips voor een zelfverzekerde look op feestjes

|
Lifestyle

Je woning verduurzamen: zo doe je dat!

|
Wonen
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!