Door energie te besparen heb je minder CO2 uitstoot. Door je lampen aan te passen kan jij al veel energie besparen en dus een minder uitstoot. De ledlamp is tegenwoordig al veel gebruikelijker dan de spaarlamp en daar zijn we blij mee.

Tips voor energiezuinige lampen

  1. Kies voor ledlampen
    Ledlampen zijn bijna altijd het zuinigst met elektriciteit maar soms kan een TL-lamp toch een zuinigere keus zijn.
  2. Als er geen ledlamp alternatief aanwezig is
    Voor sommige soorten halogeenlampen is nog geen ledlamp als alternatief beschikbaar. Indien dit het geval is kan je overwegen om de hele lamp te vervangen.
  3. Let op het energielabel
    Sinds 1 september 2021 is er een nieuw energielabel, het kan wel zijn dat je in de winkel tot 1 maart 2023 nog de oude verpakkingen met het oude label tegen kunt komen. Het nieuwe label herken je aan de QR-code die erbij staat. Bij het oude energielabel is A++ de zuinigste keuze. Bij het nieuwe label is B of C een goede keuze, dit komt dan overeen met het oude A++.

FireFly

Verlichting van Firefly

Firefly heeft een uniek besparingsconcept waarmee je zonder investering je huidige verlichting kunt vervangen door ledverlichting van de hoogste kwaliteit. Zij hebben in de afgelopen jaren meer dan 1000 organisaties voorzien van ledverlichting. Van kleine ondernemers tot grote nationale ketens zoals autotaalglas en Zeelander Yachts. Dankzij deze ervaring hebben zij voor ieder project een passende oplossing om zo de hoogste besparing te behalen.

Bij FireFly kan je namelijk betalen uit je besparing. Met ledverlichting bespaar je elke maand op je energierekening. Op deze manier kan jij je investering afbetalen.

Na installatie ontvang je bij firefly 10 jaar garantie op de producten en installatie.

Samen naar een duurzame toekomst

Dankzij Firefly kan jij met je bedrijf ook al mee doen aan een duurzamere toekomst, zelf als jij het geld nu niet hebt om deze investering te kunnen maken. Zo is er geen excuus om niet duurzamer te worden. Vooral in het bedrijfsleven is het belangrijk dat dit soort aanpassingen gedaan worden.