Dingen die je niet mag vergeten in je schooltas

07/01/2022
|
229
jbl charge 3 oplader

Vergeet je ook wel eens om bepaalde dingen in je schooltas te stoppen? Met dit handige lijstje gebeurt dat niet meer.

Pen en papier

Ja we doen tegenwoordig alles met de telefoon, maar het is handig om altijd pen en papier bij de hand te hebben. In dit geval hebben we het niet over vodjes papier, maar voor ieder vak één schrift. Als je een chaoot bent, kun je ook één grote aantekenblok kopen met tabbladen. Zo heb je al je aantekeningen bij elkaar.

Paracetamol

Een dag met knallende hoofdpijn is moeilijk vol te houden. Stop daarom altijd een strip met paracetamols of ibuprofen in je tas. Op je werk kun je vast aan een bekertje water komen. Mocht je onderweg zijn met de bus of trein, dan is het ook handig om een flesje water mee te nemen.

Telefoon

Je telefoon staat natuurlijk op één. Zo kun je je rooster checken en even de nieuwste appjes beantwoorden. Natuurlijk is het ook leuk om tijdens de pauze wat leuke TikTok-filmpjes op te nemen met vrienden en vriendinnen. Vergeet bij veel gebruik ook je jbl charge 3 oplader niet.

jbl charge 3 oplader

Iets te drinken

Heb altijd iets te drinken in je tas, dat is goed voor de hydratatie en net zo belangrijk als je jbl charge 3 oplader! Het best is natuurlijk gewoon een flesje water. Voor de afwisseling kun je deze ook vullen met siroop of kiezen voor een flesje appel- of sinaasappelsap.

Gerelateerd nieuws  Waarom de kinderopvang goed is voor de ontwikkeling van je kind

Pepermuntjes

Wie heeft er tegenwoordig geen pepermuntjes of kauwgum in de tas? Ze zijn lekker om even te snoepen en een andere smaak in je mond te krijgen.

JBL charge 3 oplader

Opladers kun je al snel vergeten als je op het laatste moment je tas inpakt. Denk daarom aan de jbl  charge 3 oplader voor je laptop, tablet of telefoon. Je kunt ook altijd een extra lader in je kluisje leggen.

Je lunchpakket

Een dagje school kan nog wel eens vermoeiend zijn. Er zijn verschillende manieren om weer meer energie te krijgen, goede voeding is er hier een van.

Het is verstandig om zelf je lunchpakketje klaar te maken in plaats van iets te kopen in de kantine. Een stuk fruit en een paar boterhammen zijn een goed begin. Heb je écht nog trek, dan kun je altijd nog even naar de supermarkt naast de school om een lekkere snack te halen.

Recent

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

13/05/2024

Verhuizen zonder stress? Het kan!

09/05/2024

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

06/05/2024

Meer in deze categorie

Tips voor een zelfverzekerde look op feestjes

|
Lifestyle

De spirituele betekenissen van trouwringen en hun ontwerpen

|
Lifestyle

Ken je deze sporten al?

|
Lifestyle

Een leerzaam dagje Den Haag met de klas

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!