De voordelen en diversiteit van e-sigaretten

06/04/2021
|
280
vampire vape Heisenberg

Een e-sigaret is verkrijgbaar in talloze modellen en diverse smaken. Een specifiek type e-sigaret is bijvoorbeeld de vampire vape Heisenberg. Bij een e-sigaret verdampt een vloeistof die een mengsel bezit van smaakstoffen en andere stoffen. De vloeistof genaamd e-liquid wordt verhit waardoor er damp ontstaat die de gebruiker uiteindelijk kan inhaleren. Deze vloeistof bevat geen tabak zoals bij een gewone sigaret, maar hier zit wel nicotine in.

Diversiteit in e-smoke zoals vampire vape Heisenberg

De e-sigaret, e-smoker of elektronische sigaret, wordt door velen gezien als een gezonder alternatief op traditionele sigaretten. Zo heeft 3,5% van de bevolking wel eens gebruik gemaakt van een e-sigaret in 2016,24 en wordt er verwacht dat dit aantal alleen maar zal stijgen. Vanwege de stijging in populariteit van de e-sigaret wordt er nu ook steeds meer onderzoek gedaan naar de schadelijkheid van elektronisch roken. Deels om het gebruik onder minderjarigen tegen te gaan, maar ook om de veiligheid van onze gezondheid te waarborgen. In Nederland, maar ook in 97 andere landen, wordt de wetgeving rondom de e-sigaret steeds strikter aangetrokken en opgesteld. Helaas wordt er hedendaags voornamelijk alleen de schadelijkheid van een e-sigaret besproken.

Gerelateerd nieuws  Robots zijn de toekomst

Vampire vape Heisenberg minder ongezond

Een e-sigaret bevat minder schadelijke stoffen dan een sigaret. Sigaretten bevatten honderden schadelijke stofjes die bij het inhaleren bijdragen aan de opwekking van kanker, hart- en vaatziektes en longklachten. Hieronder vallen bekende stoffen zoals teer en tabak, maar ook aceton, fosfor en vele andere gevaarlijke chemicaliën. Al deze schadelijke stofjes worden niet gebruikt bij de productie van de vloeistoffen in een e-sigaret (e-liquid). Je hebt de hoeveelheid nicotine zelf in bedwang.

De enige bekende schadelijke stof in e-liquids is nicotine – en het gehalte daarvan heb je bij elektronisch roken zelf in bedwang. Zo zijn er verschillende smaakjes te verkrijgen met een nicotinegehalte van 3mg (laag) tot 16mg (hoog) zoals bij de vampire vape Heisenberg. Ook kun je er voor kiezen om puur voor smaak te gaan. Dit zijn e-liquids zonder nicotine.  Zelf het nicotinegehalte kunnen bepalen is dus ontzettend fijn voor mensen die willen stoppen met roken. Zo kunnen zij langzamerhand de hoeveelheid nicotine afbouwen. Hierbij worden de bijwerkingen van een nicotineverslaving geminimaliseerd (irritatie, slaperigheid, versterkte honger, etc), en wordt de handeling van het roken toch nog nagebootst.

Recent

Bruiloft in Italië: ver weg of dicht bij?

04/07/2024

Hoe zijn de canarische eilanden ontstaan?

26/06/2024

Mooie feestzalen in Limburg

21/06/2024

Waarom een professionele website hét visitekaartje van je bedrijf is

20/06/2024

Prematuurkleding: alles wat je moet weten

12/06/2024

Meer in deze categorie

Zo maak je je website optimaal responsive

|
Technologie

Zorg voor een goede USP op je website

|
Technologie

Hoe creëer je een browserextensie

|
Technologie

Sneeuwvlokken op de snelweg: hoe jij je auto voorbereid voor de winter

|
Diensten, Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!