De meest gemaakte fouten bij het dragen van lingerie

18/01/2021
|
123
sexy lingerie

Lingerie is er in verschillende materialen in kleuren. Het is een van de meest favorieten soorten ondermode voor vrouwen. Het wordt veel gedragen om er goed uitzien, je persoonlijke een boost te geven, of om je partner te verrassen. Voor dit laatste is er een speciale sexy lingerie lijn. Deze is net iets verrassender dan de normale lingerie.

Welke reden een vrouw ook heeft, de voornaamste zijn we het allemaal over eens: we willen er goed uitzien! En geloof me dan wil je geen blauw ondergoed laten doorschijnen in die witte pantalon of een oma onderbroek dragen op die leuke date. In deze blog een aantal veel gemaakte fouten, zodat jij deze niet meer hoeft te maken:

Zichtbare kleuren

De meest voorkomende kleur is toch wel donker of gekleurde lingerie onder een lichte broek of rok. Wanneer je thuis bent en dit bewust doet is er natuurlijk niets aan de hand, maar op je werk wil je echt niet dat je dit gebeurd. Let er dan ook op dat je kleuren kiest die bij je huid passen zoals wit, beige of bruin.

Ook wordt vaak gezegd dat rode lingerie een goede zet is onder wit. Dit schijnt minder erg door dan kleuren zoals zwart en wit omdat het beter bij je huid past en minder contrast heeft.

Gerelateerd nieuws  De mooiste motorroutes van Brabant

Geen matchende lingerie

Waar je vroeger weg kwam met een oma onderbroek en willekeurige bh kan dit echt niet meer! Als je gaat combineren let er dan op dat de kleuren of materialen bij elkaar passen. Je wilt natuurlijk geen blauwe onderbroek en rood met witte bh. Tenzij je natuurlijk een ode wilt brengen aan de Nederlandse vlag. Rood, roze en paars kunnen daarentegen wel best met elkaar gecombineerd worden.

sexy lingerie

Zichtbare lijnen

Tja elke vrouw kent dit wel. Je wilt dat nieuwe strakke jurkje aan maar daar zie je eigenlijk alles doorheen. Vooral sexy lingerie met kant of strikjes. En je wilt natuurlijk niet aan de hele wereld laten zien wat jij onder je kleren draagt. Een goede oplossing hiervoor is het corrigeren met een hemdje of wellicht zelfs een onderjurkje.

De juiste maat

Wellicht vind je het helemaal niet prettig om die drukke winkelstraat in te gaan en te gaan shoppen voor lingerie. Dan zijn er online meer dan genoeg mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld eens bij Anna van Rode. Wel belangrijk is het dat je de juiste maten koopt. Vooral een bh moet een goede pasvorm hebben en niet open staan. Wanneer je online besteld kan je makkelijk verschillende opties laten thuisbezorgen, in alle vrijheid passen en niet worden lastig gevallen door personeel.

Recent

Batterijen voor duurzame energie

04/12/2023

Waarom een wellness tuin een toevoeging is aan je woning

04/12/2023

Belang van huidverzorging en make-up voor een perfecte look

21/11/2023

Belangrijke tips voor het installeren van je tv

21/11/2023

De ongeziene reis van grofvuil: een stap verder in duurzaamheid

16/11/2023

Meer in deze categorie

Voor- en nadelen van automatisch verpakken

|
Diensten, Technologie

Gids voor een meertalige klantenservice

|
Diensten, Technologie

5 Tips voor het optimaliseren van je website content

|
Algemeen, Diensten

Waarom afbeeldingen op jouw website gebruiken?

|
Diensten
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2023
hello world!