De apple iPhone 11

02/05/2022
|
211
iphone 11 kpn

Wanneer je een nieuwe iPhone wil dan is het even zoeken welke iPhone er voor jou het meest geschikt is. Je kunt natuurlijk de nieuwste kopen, maar je kunt ook gaan voor de iets oudere modellen. Vaak voldoen deze ook prima aan je eisen en bovendien zijn deze modellen ook vaak nog goedkoper. Zo heb je toch een iPhone, maar niet voor de hoogste prijs. Het ligt maar net aan al je wensen. De iPhone 11 is de topper van Apple uit 2019 en is redelijk snel en zuinig. De iPhone 11 heeft een dubbele 12-megapixelcamera. Benieuwd naar de iPhone 11? Lees dan verder.

Goed design

Volgens iPhone kenners is de iPhone perfect afgewerkt met een mooi design. De iPhone is 8,3 millimeter dun en lijkt sprekend op de XR en de iPhone 12. Er is aandacht geschonken aan ieder detail zoals schroefjes, luidsprekerroosters en de buttons. Verder is de smartphone goed te bedienen met een hand en is de smartphone een echte lichtgewicht. Dit betekent dat de iPhone lekker in je hand ligt.

Realistische kleuren

Het scherm van de iPhone 11 heeft een resolutie van 1792 x 828 pixels. Het LCD scherm is helder en levensecht te noemen. Ook de kwaliteit van de kijkhoeken is goed. Bovendien is het scherm krasvrij, waardoor het scherm veel langer mooi blijft.

Gerelateerd nieuws  Zelf je banden vervangen: iedereen kan het!

Snel

Voor de prijs waarvoor je de iPhone 11 bij kpn of een andere aanbieder krijgt nu is de iPhone 11 snel. De iPhone 11 bij kpn of een andere aanbieder is nog altijd een van de krachtigste telefoons op dit moment op de markt. Of het bij deze smartphone nu gaat om een simpel spelletje of een zware grafische game, de smartphone is altijd even snel. Verder ligt dit ook aan het besturingssysteem.

Camera

De camera is ook heel goed. De iPhone 11 maakt een van de beste foto’s in haar klasse. De details liggen mooi vast op beeld en zijn goed belicht. Aan de achterkant zitten twee sensoren, waardoor je goede foto’s kunt maken. De sensoren zijn beiden 12 megapixel en zitten op de achterkant van de telefoon in een vierkante, glazen behuizing.

iphone 11 kpn

Recent

Mooie feestzalen in Limburg

21/06/2024

Prematuurkleding: alles wat je moet weten

12/06/2024

De leukste woonprogramma's op tv

05/06/2024

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Meer in deze categorie

De leukste woonprogramma's op tv

|
Algemeen

Hoe kies je de juiste smartphone?

|
Algemeen

Wat houdt een geneeskundestudie in?

|
Algemeen

Knutselen met kinderen: De leukste lente ideeën

|
Algemeen
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!