Creëer de perfecte stress-free badkamer

24/09/2021
|
206
douchedorpel

De badkamer is een plaats waar je dagelijks komt. Naast het gewone tanden poetsen en handen wassen, is de badkamer voor veel mensen een plaats van ontspanning. Een warme douche na een lange dag, een spa-moment met verzorgingsproducten of een half uurtje zonder kinderen, de badkamer is onbewust een plaats van relaxatie. Hier geven we dan ook een aantal tips om die ontspanning te optimaliseren.

Warm licht

Een eerste tip is om te zorgen voor warm licht. Een badkamer heeft vaak helder, wit licht dat ervoor zorgt dat je in e spiegel kan kijken en alle details kan bekijken. Het is echter ook belangrijk dat je een bron hebt van warm licht. Dit is vaak geel of oranje licht dat natuurlijk oogt. Een eenvoudige manier om dit toe te voegen, is door kaarsen te plaatsen. Een andere goede oplossing is het aankopen van lampen waarvan je de tint kunt veranderen, zo hebt je het beste van twee werelden.

Zorg dat je badkamer proper blijft.

Een badkamer is een plaats waar veel bacteriën samenkomen. Het is dus van belang om het zo proper mogelijk te houden. Reinig de oppervlakten dus regelmatig, maar zorg ook voor een douchedorpel om het water tegen te houden. Verwissel je handdoeken regelmatig voor vers gewassen exemplaren. Een propere omgeving zorgt immers ook voor zen.

Gerelateerd nieuws  Je woning verduurzamen: zo doe je dat!

Planten

Het klinkt je misschien vreemd in de oren, maar tegenwoordig zijn planten in de badkamer in de mode. Dit geeft een frisse toets aan een plaats die in het algemeen vrij monotoon en steriel is. Kijk uit naar planten die goed kunnen tegen vochtige ruimtes, maar vergeet ook niet dat zelf planten in een badkamer af en toe nood hebben aan water! Door deze speciale decoratie krijg je een gezond en gebalanceerd gevoel telkens als je binnenkomt!

douchedorpel

Koop goede producten

Een goed product om mee te relaxen is de investering volkomen waard. Een hydraterende scrub, een geurige crème of een shampoo die helemaal perfect is voor jouw haar, doet je tot rust komen op momenten dat je het echt nodig hebt. Gun jezelf deze ontspanning in een leven dat meestal toch al bol staat van de drukte!

 

Recent

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

13/05/2024

Verhuizen zonder stress? Het kan!

09/05/2024

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

06/05/2024

Meer in deze categorie

5 tips om je huis te verduurzamen

|
Wonen

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

|
Wonen

Tips voor een zelfverzekerde look op feestjes

|
Lifestyle

Je woning verduurzamen: zo doe je dat!

|
Wonen
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!