Best betaalde bijbaantjes voor jongeren

17/02/2021
|
221
oppassen

Jongeren en studenten hebben het vaak niet breed en moeten hard werken voor hun geld. Daar komt ook nog eens bij dat het minimumloon van een 16-jarige gemiddeld iets meer als een schamele 3 euro is.  De meeste van jullie zullen de hoop al opgeven bij het horen van dit uurloontje, maar er is hoop. Als je goed zoekt kun je namelijk een scala aan bijbaantjes vinden die wél lekker betalen. In deze blog bespreken we de beste bijbaantjes voor jonge tieners. En met beste bedoelen we de baantjes die het best betalen, duh...

Eten bezorgen

Als jij werkt voor bekende bestelplatforms als Deliveroo of Thuisbezorgd kun je door hard te werken echt een mooi loontje verdienen, zeker voor een tiener. Jij werkt als bezorger en gaat op je fiets of brommer op pad om bestellingen af te leveren. Het mooie aan dit soort baantjes is dat je niet per uur betaald krijgt, maar per bestelling en bezorging. Ideaal dus als spitsuur is en jij bent aan het werk. Doe je je best, dan is het best mogelijk om 15 euro of meer per uur te verdienen! Niets slecht als je dit vergelijkt met het minimumloon.

Gerelateerd nieuws  Een dagje Eindhoven, wat te doen?

Oppassen

Dames opgelet! Oppassen op de kinderen van je buurman of buurvrouw, ka-ching! Het oppassen op zich is relatief relaxed werk. Als je geluk hebt kun je met je voeten op tafel en een zak chips voor de televisie kruipen. Makkelijk geld verdienen zo. Vergeet wel niet om een oogje in het zeil te houden, want daar krijg je immers betaald voor. Het mooie aan oppassen is dat je vaak goed betaald krijgt. Hier gelden geen regels voor, het gaat erom wat je mondeling afspreekt met de mensen waarvoor je werkt. Meestal kun je wel uitgaan van 10 euro per uur.

Zwart werk (sssjjttt!)

Je kunt er altijd nog voor kiezen om zwart wat bij te klussen. Eigenlijk hoort oppassen hier ook bij. In de horeca kun je bijvoorbeeld terecht als afwasser voor de weekenden of avonduren, en op het platteland zoeken boeren vaak naar extra ondersteuning in de zomermaanden. Kortom, werk genoeg!

oppassen

 

Recent

Hoe kies je de juiste smartphone?

24/05/2024

5 tips om je huis te verduurzamen

16/05/2024

Thuiswerken met een baby: tips voor moeders

13/05/2024

Verhuizen zonder stress? Het kan!

09/05/2024

Hoe jouw pakketje zo snel bij jou kan zijn

06/05/2024

Meer in deze categorie

Tips voor een zelfverzekerde look op feestjes

|
Lifestyle

De spirituele betekenissen van trouwringen en hun ontwerpen

|
Lifestyle

Ken je deze sporten al?

|
Lifestyle

Een leerzaam dagje Den Haag met de klas

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!