6 dingen die je nodig hebt voor een perfecte karaoke avond

19/03/2022
|
294
orkestbanden

Een groepsactiviteit verzinnen is niet altijd makkelijk. Op heel veel plekken kun je wel met een groep terecht, maar blijft het vaak bij bowlen of escaperoom. Wij hebben nog een leuke optie voor je: organiseer zelf een karaoke avond. Ga niet naar een karaokebar waar je de microfoons moet delen met tientallen anderen. Organiseer deze lekker zelf in je eigen huiskamer.

De juiste vriendengroep

Uiteraard heb je een paar mensen nodig die ook echt gaan zingen. Wanneer zij zich eenmaal wagen aan het eerste liedje, volgt de rest vanzelf. En wat maakt het ook uit: er zijn geen mensen die je niet kent, dus er is helemaal niks om je voor te schamen. Uiteraard kan een drankje ook de nodige mensen over de streep trekken.

Een grote tv

Wanneer je een karaoke met orkestbanden organiseert, moet je natuurlijk ook de tekst van de liedjes kunnen afspelen, anders gaat het al snel mis. Op internet zijn er genoeg lyrics-video’s te vinden die je kunt gebruiken of heb je een karaoke game in huis.

Orkestbanden voor de muziek

Pak je het professioneel aan, dan kun je via enkele websites orkestbandjes bestellen. Dit zijn de instrumentale versies van liedjes die worden gebruikt tijdens optredens. Deze is vooral aan te raden als je iets minder bekende nummers wilt draaien.

Gerelateerd nieuws  Inspiratie voor jouw animatie video

orkestbanden

Eten en drinken

De kelen moeten gesmeerd worden tijdens de karaoke avond, dus zorg voor voldoende drank in huis. Als plagerijtje kun je je vrienden aan het begin een kopje thee voorzetten, want bier is absoluut funest voor de stem! Eten is ook een must, want zingen kost heel veel energie. Wil je het helemaal professioneel aanpakken? Maak een goodiebag met een flesje water en keelsnoepjes, want die ga je nodig hebben.

Microfoons

Geen karaoke is compleet zonder microfoons. Check daarom of deze bij je game zitten of koop er twee in een speelgoed- of muziekwinkel.

Pen en papier

Als je toch een beetje orde wilt houden tijdens de avond is het handig om de volgorde van de liedjes op te schrijven en wie deze gaan zingen. Je kunt er ook een wedstrijd van maken: iedereen kent elkaar punten toe.

Recent

Bruiloft in Italië: ver weg of dicht bij?

04/07/2024

Hoe zijn de canarische eilanden ontstaan?

26/06/2024

Mooie feestzalen in Limburg

21/06/2024

Waarom een professionele website hét visitekaartje van je bedrijf is

20/06/2024

Prematuurkleding: alles wat je moet weten

12/06/2024

Meer in deze categorie

Bruiloft in Italië: ver weg of dicht bij?

|
Lifestyle

Mooie feestzalen in Limburg

|
Lifestyle

Tips voor een zelfverzekerde look op feestjes

|
Lifestyle

De spirituele betekenissen van trouwringen en hun ontwerpen

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!