6 dingen die je nodig hebt voor een perfecte karaoke avond

19/03/2022
|
258
orkestbanden

Een groepsactiviteit verzinnen is niet altijd makkelijk. Op heel veel plekken kun je wel met een groep terecht, maar blijft het vaak bij bowlen of escaperoom. Wij hebben nog een leuke optie voor je: organiseer zelf een karaoke avond. Ga niet naar een karaokebar waar je de microfoons moet delen met tientallen anderen. Organiseer deze lekker zelf in je eigen huiskamer.

De juiste vriendengroep

Uiteraard heb je een paar mensen nodig die ook echt gaan zingen. Wanneer zij zich eenmaal wagen aan het eerste liedje, volgt de rest vanzelf. En wat maakt het ook uit: er zijn geen mensen die je niet kent, dus er is helemaal niks om je voor te schamen. Uiteraard kan een drankje ook de nodige mensen over de streep trekken.

Een grote tv

Wanneer je een karaoke met orkestbanden organiseert, moet je natuurlijk ook de tekst van de liedjes kunnen afspelen, anders gaat het al snel mis. Op internet zijn er genoeg lyrics-video’s te vinden die je kunt gebruiken of heb je een karaoke game in huis.

Orkestbanden voor de muziek

Pak je het professioneel aan, dan kun je via enkele websites orkestbandjes bestellen. Dit zijn de instrumentale versies van liedjes die worden gebruikt tijdens optredens. Deze is vooral aan te raden als je iets minder bekende nummers wilt draaien.

Gerelateerd nieuws  Zo bereid je een ideale tapas avond voor

orkestbanden

Eten en drinken

De kelen moeten gesmeerd worden tijdens de karaoke avond, dus zorg voor voldoende drank in huis. Als plagerijtje kun je je vrienden aan het begin een kopje thee voorzetten, want bier is absoluut funest voor de stem! Eten is ook een must, want zingen kost heel veel energie. Wil je het helemaal professioneel aanpakken? Maak een goodiebag met een flesje water en keelsnoepjes, want die ga je nodig hebben.

Microfoons

Geen karaoke is compleet zonder microfoons. Check daarom of deze bij je game zitten of koop er twee in een speelgoed- of muziekwinkel.

Pen en papier

Als je toch een beetje orde wilt houden tijdens de avond is het handig om de volgorde van de liedjes op te schrijven en wie deze gaan zingen. Je kunt er ook een wedstrijd van maken: iedereen kent elkaar punten toe.

Recent

Creatieve manieren om reclame te integreren in je interieur

04/04/2024

Alles wat je moet weten over de ziektewet

28/03/2024

Zorgverzekering en mentale gezondheid

27/03/2024

Zo maak je je website optimaal responsive

19/03/2024

Ken je deze sporten al?

16/03/2024

Meer in deze categorie

Ken je deze sporten al?

|
Lifestyle

Een leerzaam dagje Den Haag met de klas

|
Lifestyle

Makkelijke tips die je huis een luxe uitstraling geven

|
Lifestyle, Wonen

Het gebruik van softdrugs in Nederland

|
Lifestyle
© Copyright Sarah Tract Webdesign 2024
hello world!